Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buduća europska filmska zvijezda

Zrinka Cvitešić trijumfirala u Berlinu

zrinka cvitešić
17.02.2010.
u 08:51

Nagradu za najperspektivniju europsku glumicu, koja je trenutačno na Berlinskom filmskom festivalu zaintrigirala producente iz cijelog svijeta, Zrinki Cvitešić predao je poznati švedski glumac Stellan Skarsgard.

Kakav je to istinski "zvjezdani" osjećaj kad na crvenom tepihu jednog od najvećih svjetskih filmskih festivala svi žele tvoju izjavu i forografiju, napokon je doznala i naša glumica Zrinka Cvitešić.

Osim što u novom filmu Jasmile Žbanić "Na putu'",uvrštenom u konkureciju na Berlinalu, igra glavnu žensku ulogu, Zrinki je dodijeljena i nagrada Shooting Stars za jednu od najperspektivnijih europskih glumica. Ali to nije sve.

Protekla dva dana Zrinka je dala niz intervjua stranim medijima, a imuni na njezin talent nisu ostali ni brojni svjetski producenti. Poznata Karlovčanka već je imala nekoliko sastanaka sa stranim casting agentima u Berlinu, koji će joj možda priskrbiti probijanje na međunarodnu filmsku scenu.

Sudeći po svemu, Zrinka je tek krenula na svoj put prema vrhu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije