Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurno utočište

Znate li koliko muškarci provedu u kupaonici skrivajući se od žena i djece?

28.09.2018.
u 09:39

Istraživanje je provedeno na uzorku od 1000 muškaraca, a rekli su da se skrivaju od partnera, djece i kad ne znaju kako bi se nosili s problemima

Nerijetko se može čuti da se ljudi žale kako nemaju dovoljno vremena za sebe. Ipak, čini se da to nije slučaj s muškarcima jer su pronašli rješenje – oni, naime, provedu čak sedam sati skrivajući se u kupaonici samo da bi bili u miru i tišini.

Istraživanje je obuhvatilo tisuću muškaraca i ispostavilo se kako se tamo skrivaju od partnerica koje zanovijetaju, izbjegavaju djecu i imaju priliku biti na mobitelu u miru. 

Prema pisanju Lad Biblea, taj se broj odnosi na razdoblje od godine dana, a neki od njih u tom vremenu uopće ne upotrebljavaju WC i kupaonicu u te svrhe, već se isključivo zaključaju kako ih nitko ne bi ometao. Muškarci koji su obuhvaćeni u istraživanju rekli su:

– Svatko od nas treba malo vremena za sebe, koristimo se time kako bismo se malo odmorili ili potpuno isključili. 

Kupaonicu navode idealnim mjestom za to jer se mogu potpuno odmaknuti od vanjskog svijeta, iako samo privremeno. 

Na prvom mjestu uznemiravanja nalaze se partneri, zatim slijede djeca. Čak 45 posto ispitanika priznalo je da im je stvarno teško izboriti vrijeme za sebe jer njihovi partneri ne shvaćaju kako su zauzeti. 

Četvrtina muškaraca išla je toliko daleko da su rekli kako odu u kupaonicu kad ne znaju kako bi se nosili s problemima. 23 posto ispitanika reklo je kako je kupaonica njihovo utočište.

>> Pogledajte koji su simptomi raka testisa 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
10:15 28.09.2018.

kakav je ovo srot od novina. kaj postoji poseban google za trazit ovakve clanke??

PS
psicocat
10:06 28.09.2018.

nemam tih problema ako baš mi je svega dosta odoh u ribolov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije