Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Znanstvenici otkrili da se može ostarjeti 10 godina preko noći

starenje
Reuters/PIXSELL
28.01.2010.
u 17:00

Iako zvuči kao pretjerivanje, preko noći je moguće ostarjeti. Kako bismo to spriječili, treba pripaziti na način života.

Jeste li se ikad osjećali kao da ste preko noći ostarjeli deset godina? Znanstvenici sad kažu da to nije samo paranoja. Dosad se vjerovalo da ljudi stare postupno, međutim istraživači su otkrili da postoji određena točka kad odjednom gubimo bitku protiv godina. Moć kože da se obnavlja i štiti od UV zraka i zagađenja naglo pada u 35. godini.

Ovu točku naglog pada od tada nadalje može izazvati stres, nagli gubitak težine ili bolest. Treba izbjegavati sunce i pušenje.

Ključne riječi

Komentara 5

CV
cvijece
17:09 28.01.2010.

Izbjegavati sunce ?A kako do zdravih kostiju?

AG
Agramer198
17:15 28.01.2010.

Ja sam ostario 5 godina čitajući ovaj iscrpni tekst...

OB
-obrisani-
17:18 28.01.2010.

Ja sam se pomladija čitajući ovu pizdariju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije