Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili mnoge

Živi u šatoru sa suprugom i troje djece: ‘Jedemo večeru na plaži’

Tik Tok
15.09.2023.
u 13:30

Sa svoje troje djece započeli su svoje putovanje 2018. kada su počeli boraviti u karavanu Spaceline iz 1981. pod nadimkom "Sunny".

Australci Bohannah (32) i Tye Gerritsen (35) imaju nekonvencionalan način života. Naime, putuju u prikolici, žive u šatoru i kuhaju večeru na plaži. Par, koji se na TikToku naziva @thesimplefolk_, svoj jedinstveni način života naziva "kreativnim životom na putu".

Sa svoje troje djece započeli su svoje putovanje 2018. kada su počeli boraviti u karavanu Spaceline iz 1981. pod nadimkom "Sunny". TikTok od devet sekundi od prošlog mjeseca, s preko 469.000 pregleda, prikazuje par u zagrljaju dok se njihovo troje djece, Indiana, Archer i Olive, igraju u pijesku u kampu, piše NY Post.

@thesimplefolk_ Our favourite kind of dinners ✨ a little more effort required but always worth the reward #campout #dinnerinspo #sunset #kidtok #familylife #childhood #campfire ♬ original sound - bohannah

Šator na godinu dana - biste li to učinili?! Nakon ovog poglavlja, mislim da ćemo moći učiniti gotovo sve zajedno", stoji u opisu videa. Gotovo 50.000 korisnika TikToka slijedi njihov nomadski stil života. "Najslađa i najinspirativnija stvar koju sam vidio u dugo vremena", napisao je jedan korisnik o sceni na plaži. “Prekrasno, iskreno, dobro za vas i vašu obitelj”, dodao je drugi.

Jedna snimka otkrila je kako pripremaju večeru na plaži. “Naša omiljena vrsta večere. Potrebno je malo više truda, ali uvijek je vrijedno ", stoji u opisu videa. Djeca gule kukuruz dok Bohannah kuha lonac vode dok logorska vatra bjesni u pozadini.  Peteročlana obitelj potaknula je druge da isprobaju ovu aktivnost blagovanja na otvorenom. "Ovo je vaš znak da odnesete večeru na plažu", glasi tekst na isječku od 12 sekundi.

“Ovo radimo cijelo vrijeme”, priznala je jedna osoba. "Upravo sam pronašao vaš profil, ali vaša mala obitelj i način života moj je san, raduje me što vidim da ovo postoji pa vam hvala što ste to podijelili", divio se drugi korisnik.

Djevojka se odlučila preseliti u kombi: 'Imam čak i garažu!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije