Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mršavo (ni) je lijepo

Žene s oblinama uzbuđuju muškarce

beyonce
afp
25.02.2010.
u 11:00

Muškarcima su draže žene s oblinama! Za milijune žena, kojima višak kilograma predstavlja problem, ova vijest je pravo olakšanje, prenosi Daily Mail.

Muškarcima su draže žene s oblinama! Za milijune žena, kojima višak kilograma predstavlja problem, ova vijest pravo olakšanje. No, ne samo to, ženske obline na muški mozak utječu kao i pivo ili čaša brendija, prenosi Daily Mail. Prema najnovijim istraživanjima, figura poput one slavne pjevačice Beyonce utječe na mozak pomalo uzbuđujuće.

Istraživači u Georgiji u SAD-u skenirali su mozak 14 mladih muškaraca koji su gledali slike žena prije i poslije estetskih operacija kako bi dobile lijepo oblikovane bokove. Operacije im nisu smanjile kilažu, samo su na pravim mjestima dodale što je bilo potrebno i na drugim mjestima uzele višak, izvijestio je časopis Plos One. Figure u obliku pješčanog sata djelovale su stimulirajuće.

Doktor Steven Platek sa Sveučilišta Georgia Gwinnett rekao je kako bi razlog za to mogao biti to što su široki bokovi povezani s dobrim zdravljem.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar punkufer
punkufer
12:14 25.02.2010.

Muškarce uzbuđuju žene s oblinama otkako postoji ljudska vrsta - punih pet milijuna godina. A glupanima treba \"istraživanje\". Koji članak...

Avatar sven109
sven109
12:45 25.02.2010.

Kako su ti Amerikanci pametni ... samo mislim da bi im puno jeftinije i jednostavnije bilo da su te muškarce jednostavno pitali što ih uzbuđuje. Dobili bi iste rezultate!

OB
-obrisani-
17:47 25.02.2010.

punkufer, je i meni tih budala! a možda su ti istražitelji iz ovih novolegalnih \"normalnih\" manjina, ono, homoseksualac, pedofil, nekrofil, zoofil...??? pretpostavljam da je njima čudno što se nama sviđaju zgodne cure??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije