Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Žena ne može podnijeti useljenje u 'prljavi' dom svog dečka: ‘Razmišljam o prekidu’

Shutterstock
12.04.2023.
u 22:57

Pokušala mu je već reći da bi trebao počistiti za sobom, no on to nikako ne želi učiniti, što ona ne razumije

Zajedničko useljenje veliki je korak u vezi. Omogućuje vam da stvarno vidite kakva je druga osoba iza zatvorenih vrata, uključujući i njezine dosadne navike. Ali također vas može zbližiti više nego ikada. Jedna se žena suočava s teškom dilemom jer njezin partner s kojim je u vezi tri godine želi da se usele zajedno kod njega u stan, ali ona se osjeća "prljavo" u njegovom domu, piše Mirror.

Naime, osjeća se toliko nelagodno zbog nereda u kojem on živi da razmišlja o prekidu veze. Anonimna žena obratila se popularnom roditeljskom forumu Mumsnet kako bi objasnila svoju situaciju i zatražila savjet kako riješiti problem.

- Stan je neuredan i prašnjav, a ormari puni smeća. U početku veze njegov stan je bio u puno čišćem stanju jer su ga roditelji redovito posjećivali i očito čistili jer, otkad ga ne posjećuju toliko, stan je u groznom stanju. Pokušavam mu suptilno reći da je stan prljav i da ga treba počistiti jer ima jako puno prašine, ali on kaže da bi "radije gledao televiziju nego brisao pod ili čistio sobu". Osjećam se "prljavo" kada sam u njegovom domu i ne razumijem kako može tako živjeti. Razmišljam o prekidu - napisala je u objavi.

Unatoč tome, ona ga ne želi "uništiti" prekidom jer je, kako kaže, "već dugo samac i ima jako malo prijatelja". Većina korisnika foruma u komentarima se složila se da se ona ne bi trebala preseliti k njemu, a neki su sugerirali da bi trebala prekinuti vezu. Jedna je osoba napisala: "Ne bih bila u vezi s nekim tko ne može održavati svoj životni prostor čistim. Ako to ne čini sada, sigurno neće to činiti kad krenete živjeti zajedno. Nemojte gubite vrijeme na njega."

Drugi je komentirao: "Ako ne može paziti na svoj stan stana, neće odjednom postati uredniji kad se uselite zajedno. Na kraju ćeš mu početi zamjerati, on će gledati televiziju cijeli dan, a ti ćeš ga početi mrziti jer ćeš čistiti više nego prije." Treći je dodao: "Čini se da očekuje od tebe da preuzmeš tamo gdje su njegovi roditelji stali. Stvarno, kakav to odrastao čovjek treba da mu roditelji čiste za njim? Zvučiš kao da ti ga je žao i to nije zdrav temelj za ravnopravan odnos ."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
03:36 13.04.2023.

Ocito joj jos nije jasno da roditelji misle da im je jeftinije platiti vjencanje jednom nego cistacicu trajno. Zena ne moze promjeniti covjeka ako to ne ucini on sam obicno u kasnijim godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije