Zadivite svoje prijatelje: Evo kako spajati vina i sireve kao pravi stručnjak!
Plemeniti sirevi poslužuju se dozirano, u malim pakiranjima te serviraju kao delikatesa uz pojedina vina
Komentari 3
UM
Grasevina? A sta je s pravim "slatkim" sortama kakva su juzna vina, Plavac mali, Blatina,....Clanak prepisan valjda, za zadiviti nikog.
Samo teški glupan može spajati vina i sireve. To je za probavu ubitačno!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
A kaj je s rujnim vincima i tvrdim, suhim i slanim kozjim/ovčjim sirevima....naravno, uz malo tanko narezanog pršuta >;-))