Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARENJE SNA

Zaprosio dečka na pozornici u društvu Mariah Carey

mariah carey
Pixsell
14.10.2009.
u 11:12

Maurie je pola godine kovao plan kako da uspije svog dragog zaprositi na koncertu omiljene im pjevačice u Las Vegasu. Njegove želje nekako su došle do glazbene dive koja mu je odlučila ispuniti san.

Ne pruži se svakom prilika da jedan od najljepših događaja u životu podijeli s velikom svjetskom zvijezdom. Upravo to dogodilo se 31-godišnjem Amerikancu Maurieu Shermanu koji je svog dečka zaprosio na pozornici u društvu Mariah Carey.

Maurie je pola godine kovao plan kako da uspije svog dragog, Matthewa Almeida zaprositi na koncertu omiljene im pjevačice u Las Vegasu. Njegove želje nekako su došle do glazbene dive koja mu je odlučila ispuniti san te je pozvala zaljubljeni par na svoj nastup.

Pjevačica je u jednom trenutku prekinula koncert i pozvala Mauirea i Matthewa da joj se pridruže na pozornici. Inspiriran načinom na koji je Nick Cannon prošle godine zaprosio Mariah, Mauire je kleknuo na jedno koljeno i svojem partneru postavio pitanje pruživši mu prsten u kutijici u obliku bombona.

Nakon što je Matthew rekao da, par je zajedno s Carey nazdravio šampanjcem kojeg je razdragana pjevačica ispila do dna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije