Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabar potez

Djelatnica supermarketa dala otkaz putem razglasa: Izvrijeđala šefa i kolege, pa otišla

Twitter/@shanaquiapo
05.11.2020.
u 11:30

Uz niz psovki i uvreda, Shana je svima otkrila kakvi su šefovi prema zaposlenicima.

Dati otkaz, koji god razlog bio, nije baš jednostavno. Često su ljudi ljutiti, bijesni, frustrirani jer dugo trpe stvari koje ih smetaju, pa se moraju truditi da šefu priopće vijest što mirnije i pristojnije ako žele izbjeći sukob. Ipak, jedna žena htjela je jasno dati do znanja šefu, kolegama, ali i mušterijama zašto odlazi. 

Zaposlenica Walmart supermarketa donijela je odluku da će otići s radnog mjesta, a tu vijest priopćila je svima putem razglasa.

Shana iz Teksasa rekla je: "Pozdrav svim kupcima, želim reći da napokon dajem otkaz na toksičnom radnom mjestu koje me dovelo do očaja u zadnjih godinu dana i sedam mjeseci."

Ova 19-godišnjakinja uz niz psovki i uvreda otkrila je da su menadžeri, kolege i šefovi rasisti koji maltretiraju svoje zaposlenike. "Uz sve to, muški kolege su perverznjaci. Nadam se da tako ne razgovarate sa svojim kćerima."

Ipak, jednu kolegicu odlučila je pohvaliti: "Sve pohvale Ariel, obožavam te i hvala ti što si mi dala ovaj posao kad mi je najviše trebao."

Pogledajte video:

Sve je snimila mobitelom, a video koji je objavila na svom Twitteru pogledan je više od četiri milijuna puta. U komentarima su joj mnogi pružili podršku i pohvalili je za hrabrost, prenosi UNILAD.

Možete li vjerovati da je zaposlenica Hondina salona dobila otkaz zbog ove odjeće?

1/2
Ključne riječi

Komentara 11

TE
texas
11:59 05.11.2020.

Svaka čast, nek im je rekla. Sad joj se čude ko Pura Glisti!!!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:06 05.11.2020.

Treba skupit jajca i ovako nešto izreći u praznoj trgovini, tj skladištu

TR
Tridvajeda
13:35 05.11.2020.

Postavlja se ovo pitanje - zašto se ovo uzima zdravo za gotovo, tj. zašto je stavljen znak jednakosti između optužbe za rasizam bijelaca neke crnkinje i osude za rasizam bijelaca?!?! Također se postavlja pitanje, zašto se AUTOMATIZMOM osuđuju muškarci kao da su krivi na samu optužbu neke žene za seksualno uznemiravanje, seksizam ili slično? Čini mi se da društvo nema zdravi odgovor na tu histeriju prema bijelcima, muškarcima i kršćanima pa mi kao jedino rješenje za tu hajku i REALNI LOV NA VJEŠTICE pada na pamet da bijeli muški kršćani ne bi trebali, za vlastito dobro, zapošljavati druge rase, druge religije i feministkinje(ovo zadnje je podcrtano crvenom). U natječaju za posao se uvijek može pronaći kandidate koji neće tako brzo i tako lako posegnuti za bacanjem ovakvih optužbi. Ako nisu zaposlene, neće ih nitko seksualno uznemiravati na poslu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije