Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produktivno

Zapeli ste u prometnoj gužvi? Evo kako možete iskoristiti vrijeme

gužva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.01.2014.
u 17:17

Obzirom da je ovo doba kada vjerojatno posjedujete neki pametni telefon, zasigurno je prošlo jako puno vremena otkad ste zadnji put u ruke uzeli knjigu.

Jeste li ikada računali koliko vremena "izgubimo" dok sjedimo u autu ili nekom obliku javnog prijevoza za vrijeme prometnih gužvi?

Vrijeme teče, nekad brže, nekad sporije. Obzirom da je ovo doba kada vjerojatno posjedujete neki pametni telefon, zasigurno je prošlo jako puno vremena otkad ste zadnji put u ruke uzeli knjigu. Ako se vozite javnim prijevozom to vam je odlična prilika da pročitate pokoju stranicu nekog "štiva".

Ako niste "tip za knjigu", pročitajte novine i budite u tijeku s domaćim i svjetskim zbivanjima, piše TOI.

Razmislite o svom životu i planovima. Što se planirali, što ste ostvarili i što možete ostvariti u godinama pred vama. Kada stignete kući zasigurno ćete se baciti na neke kućanske poslove i nećete imati vremena razmišljati o sebi. Zato je ovo vrijeme prometnih gužvi idealna prilika da se posvetite samima sebi, barem na desetak minuta.

Ako imate slušalice za vaš mobilni uređaj, nazovite prijatelje. Bit će im drago da ste ih se sjetili, a vi ste vrlo produktivno iskoristili vrijeme dok čekate da se gužva raščisti. Zapamtite, nemojte telefonirati bez slušalica jer u suprotnom riskirate "zaraditi" novčanu kaznu, čak i dok sjedite u gužvi i "ne mrdate s mjesta".

>>Ostali ste bez posla, osjećate se loše....Sedam strategija do klase optimist

Komentara 2

CR
croat1899
18:24 31.01.2014.

bravo VL! Otkrili ste toplu vodu

2X
2Xgeneral
08:31 03.02.2014.

Stvarno pametni prijedlozi!!!!! Bolje raditi na povećanju nataliteta ako imaš partnericu ( ili još bolje dobru susjedu il iprijateljicu )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije