Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sviđa se svima

Zaljubljenica u tetovaže pokazala ruku cijelu istetoviranu u crno: Snimka postala viralna, a mišljenja su podijeljena

TikTok/@k_letatoueur
15.03.2022.
u 12:30

Njezina se snimka crne tetovaže brzo proširila platformom i postala viralna, a najviše se pratitelja pitalo 'zašto bi netko to napravio...?'

TikTokerica i zaljubljenica u tetovaže Leta podijelila je video u kojem kaže da je s toliko opsjednuta s tintom na koži da je nedavno cijelu jednu ruku odlučila trajno tetovirati u crno. 

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Njena se snimka crne tetovaže brzo proširila platformom i postala viralna, a najviše se pratitelja pitalo 'zašto bi netko to napravio...?'

Odgovor na to krije se, rekla je autorica, u ključnim riječima kojima je označila svoju objavu, 'Harry Potter' i 'fantasy', te u skladbi Harry Potter Intermezzo koja se u videu čuje u pozadini..

@k_letatoueur Fin de session pour @specimen_tattoo peut-être le pire moment #fullblacktatttoo #tatoueurdefrance #blackworktattoo #tatouage #caen #disney ♬ Harry Potter - The Intermezzo Orchestra

Leta je pokazala da crna tetovaža na ruci na dnu ima 'strelicu' zbog koje se kuži da je zapravo napravila dugačku crnu rukavicu, a u nastavku je pratiteljima pokazala  i cijeli proces tetoviranja.

- Rukavica je dio uniforme koju u filmovima o Harry Potteru nose studenti Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry - objasnila je, a mnogi su ipak mislili da je ljubav prema fantasyju mogla pokazati i jednostavnije - a i bezbolnije! 

- Zašto nisi samo kupila crnu majicu? - pojednostavnio je jedan pratitelj, a bilo je i onih koji su komentirali da bi na mjestu tattoo umjetnika odbili to napraviti.

- Zacjeljivanje tetovaže će biti brutalno, samo pričekaj da počne svrbjeti! - upozorila je pratiteljica na agoniju koja slijedi nakon tetoviranja velike površine, prenosi The Sun.

Tetovirao 90 posto tijela i ne planira stati!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije