Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praktični savjet

Trik koji vrijedi isprobati: Evo kako osvježiti ogradu - bez kista i ostalog pribora

@ diywithemma
07.02.2022.
u 07:00

Tiktokerica bojom osvježi ogradu bez korištenja četke, kista ili drugog pribora za ličenje, a posao obavi s jednim predmetom koji svi imamo kod kuće.

TikTok korisnica Emma kaže da je opsjednuta raznim 'uradi sam' ili DIY popravcima i kućanskim projektima, pa iste na TikToku objavljuje pod imenom Diy With Emma, a pratiteljima je nedavno pokazala kako jednostavno s bojom osvježiti ogradu.

Na svom je profilu Emma objavila video koji je s više od tri milijuna pregleda brzo postao viralan, a jasno je i zašto.

 Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Naime Tiktokerica ogradu stepenica premazuje bojom bez korištenja četke, kista ili drugog pribora za ličenje, a posao je obavila s - gumenom rukavicom.

Preko rukavice je stavila staru (ali čistu!) čarapu i jednostavno uronila ruku u teglu boje, pa je u videu pokazala kako rukom nanosi jedan pa drugi premaz boje što, kaže, ide brže od bojanja s ličilačkim priborom.

@diywithemma Reply to @tangouniform94 search "building regulations" for more info #easydiys #diynewbie #howtodiy #buildingregulations #diyprojects2022 #diysos ♬ sonido original - MY MUSIC LIFE

- Ovako se gumena rukavica i čarapa mogu koristiti i za brisanje prašine... - napisala je jedna pratiteljica, a onima koji planiraju bojati drvo autorica savjetuje da ga prije izbruse i isprave nepravilnosti, da boja dobro 'sjedne'. 

Za to vam, kaže TikTokerica, trebaju samo brusni papir i rukavica za pranje suđa, s tim da se brusni papir prvo prisloni na rukavicu i izreže po njenom obliku.

To je i pokazala u svom videu u kojem sa dvostranom ljepljivom trakom papir pričvrsti na rukavicu i počinje s brušenjem, prenosi The Sun.

 Majka podijelila trik kako brže osušiti odjeću tijekom zime: Trebate samo jednu plahtu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije