Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila mišljenja

VIDEO Mladenka s Kosova posvađala internet: Grozno! Prekrasna!

Instagram
15.02.2024.
u 11:30

Video je brzo postao viralan, te prikupio brojne kritike

Vjenčanica jedne mladenke s Kosova, iz poznate modne kuće u Prištini koja je specijalizirana za vjenčanice, naljutila je te posvađala mnoge. Naime, modna kuća je na svom Instagram profilu objavila video mladenke u raskošnoj i dugačkoj vjenčanici, no mnogima se ona ipak nije svidjela. 

U jednom videu, u opisu je pisalo: "Osjećajte se kao kraljica dok hodate do oltara u našoj prekrasnoj haljini", dok je u drugom videu u opisu pisalo: "Oduševit će svakoga tko vas vidi!"

VEZANI ČLANCI:

Ipak, vjenčanica mnoge nije oduševila pa je velik broj komentara na objavili bio poprilično negativan. Mladenka u videu nosi bijelu haljinu, nalik onima iz Disney bajki, koja je protkana srebrnim detaljima, a rukavi i gornji dio vizualno kreiraju oblik leptira. No, ono što je mnogima bilo odbojno je duboki dekolte

Video je postao viralan te prikupio 1,7 milijuna pregleda. Mnogi su zapeli upravo za dekolte koji im je bio previše vidljiv. "Ovo je golotinja, gdje je skromnost?", glasio je jedan komentar. "Zašto se grudi moraju toliko pokazivati?", napisao je netko drugi.

"Dekolte je grozan, zašto su uništili tako prekrasnu haljinu?!", komentirala je treća korisnica. "Neće se moći pomaknuti od straha da će nešto ispasti. Koja je poanta ovoga? Izgleda jako kaotično", dodao je još netko.

Neki su ipak hvalili izgled vjenčanice, te izgled mladenke. "Možete reći što god hoćete, ali ona je prekrasna", hvalila je jedna korisnica. "Možda je mrvicu previše, ali joj svejedno divno stoji", dodao je netko drugi. "Meni je haljina lijepa. Definitivno nije za svakoga, ali zašto bi i bila", pisalo je u komentarima. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar CUBE
CUBE
11:48 15.02.2024.

Što ove Albanke imaju lepe grudi a ne ove plastičnjače naše 🤓

Avatar Morticia
Morticia
15:20 15.02.2024.

jednostavno premala vjencanica, 10 cm gore je navuc i tjt.Voila <3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:12 15.02.2024.

Rekao im je Mamić - ja vam je dovedem da je j....e, a vi je ženite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije