Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinko Marinković:
Povratak na članak

'Na ruskoj jahti pripremao sam Jambalayu s krokodilskim mesom, a ravioli s mesom čegrtuše posebno su ukusni!'

Kada obrok skuha čovjek koji je na jeziku imao klokana, hrabro ušao u klinč s aligatorskim mesom, spojio zmijsko tijelo s raviolima ili uživao u proteinskoj bombi kukaca možeš biti siguran da te ne čeka nimalo klasično putovanje.

Komentari 1

Avatar davcro
davcro
04:09 25.08.2015.

spremam i ja đambalaju od pola kruha i 20 deka tirolske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.