Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Severina ponovno u elementu

Video koji je šokirao publiku u beogradskoj Areni

Sevkaaa
23.10.2009.
u 14:58

Publika u Beogradu bila je iznenađena videom, u kojem Severina glumi zlostavljanu ženu. Najavljeno je da će ubuduće na kocertima uz ovu pjesmu ići ovaj provokativni video.

Kada je Severina na koncertu u beogradskoj Areni zapjevala "Muškarcu samo treba kurva", pustili su šokantni video koji je išao uz pjesmu.

Video je režirao i snimio Darko Drinovac koji je sa Severinom surađivao na nekoliko projekata vezanih uz aktualni album "Zdravo Marijo".

Publika u Beogradu bila je iznenađena videom u kojem Severina glumi zlostavljanu ženu. Najavljeno je da će ubuduće na koncertima uz ovu pjesmu ići ovaj provokativni video.

Pjesmu je napisao Goran Bregović, a Severina je u više navrata istaknula kako joj je "Muškarcu samo treba kurva" jedna od najdražih pjesama s posljednjeg albuma.

 

Prošle godine kada je pjevala u Domu sportova Severina je pjesmu "Muškarcu treba samo kurva" posvetila svima ženama “Koje su bile zlostavljane, za sve one koje su razočarane, za sve one koje su imale neke tuge svoje. I ovo je pjesma za muškarce koji to nisu!”

Više o Severini čitajte na blogu SeveFunClub.

Ključne riječi

Komentara 6

KI
kiseljali
15:09 23.10.2009.

seve...ti si naše sunce..naše zlato..pjesma nad pjesmama , ikad ispjevana..srećo moja, volim te..

ZO
zoki5
15:39 23.10.2009.

Očito se smatra takvom osobom,što i jeste

OB
-obrisani-
08:41 24.10.2009.

dobro ova severina je fakat postala naporna s tom svoj \'\'kritikom društva\'\'..ono najace mi je kad ona pocme o jadranki kososr, o tipovima zlostavljacima i crkvi...da i najjace mi je kad konacno nade nekog debila koji ce bit s njom pa pocme dolazit u javnost zakopcana do grla..buahahahhahhah....klasika: polovnjača koju su svi pregazili i sad bi se udala i glumila damu...ludnica :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije