Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posh Spice pokazala svoje neukrotive uvojke

Victoria Beckham ima novu frizuru

victoria beckhma
afp
02.11.2009.
u 13:42

Nakon dugo vremena Victoria je odlučila malo razbarušiti svoju uvijek uredno složenu bob frizuru koju je pokazala na košarkaškoj utakmici LA Lakersa.

Svoju uvijek uredno složenu bob frizuru Victoria Beckham konačno je učinila pomalo divljom. S razbarušenim loknicama pojavila se sa suprugom Davidom Beckhamom na košarkaškoj utakmici LA Lakersa, na koju su poveli i sinove Cruza i Romea.

Dok su dječaci znatiželjno pratili tijek utakmice, Victoria je izgledala poprilično nezainteresirano. Nije bitno radi li se o košarkaškoj utakmici ili najglamuroznijem događaju, Victoria je uvijek pomno dotjerana, pa je i na utakmicu došla u vrtoglavo visokim potpeticama i ultrauskim trapericama.

Osmijeh na lice tu večer joj nisu izmamili ni njezini razigrani sinovi, tko zna možda se bivšoj spajsici ne sviđa nova frizura koja je pravo osvježenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije