Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježne uspomene

Varaždinci na trenutak mogli vidjeti privatne fotografije Ane Brdarić

ana brdaric
PIXSELL
11.01.2010.
u 17:13

U izlogu fotostudija "Plavec-Fiket" u Varaždinu osvanule su romantične fotografije s vjenčanja RTL-ove voditeljice Ane Brdarić i Marka Boljata.

Da bi svoj dan vjenčanja na fotografijama pamtili kao bajku u bijelome, televizijska voditeljica Ana Brdarić i njezin zaručnik Marko Boljat dosjetili su se, kad su prve pahulje zabijelile zagrebačke ulice, "odglumiti" svoj dan vjenčanja samo zbog lijepe scenografije koju im je omogućila priroda. Naime, pedantna Ana provjerila je vremenske uvjete na dan svog vjenčanja i kad je shvatila da će je u brak umjesto snijega otpratiti kiša, dala se na posao i inscenirala nekoliko dana prije Silvestrova svoju "snježnu bajku" koju su danas slučajni prolaznici nakratko mogli vidjeti u izlogu varaždinskog fotostudija "Plaves-Fiket".

 - Damjan Fiket je moj prijatelj koji mi je darovao fotografiranje kao vjenčani dar. Zahvaljujući njemu jedan od najljepših trenutaka u mom životu zabilježen je na predivnim fotografijama - objasnila nam je gospođa Brdarić-Boljat.

Na fotografijama sretni mladenci Ana i Marko poziraju zagrljeni na brojnim slikovitim gradskim lokacijama, a jedna je od njih čak i željeznički kolodvor.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
18:06 11.01.2010.

Čestitam na odabiru teme. To je svakako tema koja nas zanima, i radi koje će porasti tiraža novina. Međutim, nije mi jasno iz reportaže, postoje li snimke prve bračne noći, te koliko dugo trebamo na njih čekati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije