Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezna vozačica

Vanna prouzročila prometnu nezgodu u kojoj je ozlijeđeno troje ljudi

vanna
Foto: Pixsell
1/2
07.12.2009.
u 15:04

Pjevačica nije ozlijeđena, no protiv nje će biti podnesen optužni prijedlog koprivničkom Prekršajnom sudu. S Vannom je u mercedesu bila i njezina majka, koja je samo natukla koljeno.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna u svom je rodnom gradu Koprivnici u ponedjeljak oko 13 sati prouzročila prometnu nezgodu u kojoj je ozlijeđeno troje ljudi.

Svojim crnim mercedesom terencem, vozeći se prema središtu grada, na Trgu mladosti oduzela je prednost opel astri u kojoj je bilo troje ljudi. Ozlijeđeni su vozač astre Petar Škvorc i njegova djevojka, kojoj je stradao nos, te njezina prijateljica. Svi su smješteni u koprivničku bolnicu gdje im liječnici utvrđuju i saniraju ozljede.

S Vannom je u mercedesu bila i njezina majka, koja je samo natukla koljeno.

Pjevačica nije ozlijeđena, no protiv nje će biti podnesen optužni prijedlog koprivničkom Prekršajnom sudu.

Koprivnicom nije vjerojatno dugo vozila jer je, vozeći se u centar, samo produžila sporednom ulicom. U desni bok automobila zabila joj se astra, čiji vozač nije uspio zaustaviti vozilo, iako ju je vidio, jer je ispred nje polako vozio traktor, a vjerojatno nije očekivao da neće stati. Pjevačica je nakon nesreće bila smirena i pristojna te se svima ispričala zbog nepažnje.

Ključne riječi

Komentara 6

TY
Tyrael
21:13 07.12.2009.

To je oduvijek sporedna ulica!

OB
-obrisani-
15:29 07.12.2009.

...čiji vozač nije uspio stati. Sad kaznena prijava jer unatoč tome što mu je oduzeta prednost nije uspio stati. Ne mogu se načuditi glupostima koje mogu pročitati kad su u pitanju \'slavne\' osobe.

OB
-obrisani-
17:11 07.12.2009.

Sve će to šovinista i kamelon, lažljivac i muljator Vrdoljak srediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije