Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama: Raste napetost uoči prve natjecateljske emisije

Vanessa Radman u odličnoj formi, a Frano Lasić se pomirio s ispadanjem

radman
HRT
06.11.2009.
u 18:30

Nakon što smo prošle subote odgledali revijalnu emisiju “Ples sa zvijezdama”, natjecateljima se svašta dogodilo. Među ostalim, Franka Batelić smršavjela je nekoliko kilograma, a Vedran Mlikota pobrao muskulfiber i završio u rukama fizioterapeuta.

Imam veliku tremu, uzbuđena sam - kazala je glumica Vanessa Radman, koju smo uoči subotnje emisije zatekli na probi quick stepa, plesa koji će izvesti s partnerom Robertom Schubertom. Na sreću, Vanessa nema drugih nevolja - s muskulfiberom, gripom, mršavljenjem zbog napornih treninga...

- Pijem multivitamine, nisam se ozlijedila niti razboljela, držim se i nadam se da će večeras sve biti super - otkrila je glumica.

Nakon što smo prošle subote odgledali revijalnu emisiju “Ples sa zvijezdama”, natjecateljima se svašta dogodilo. Među ostalim, Franka Batelić smršavjela je nekoliko kilograma, a Vedran Mlikota pobrao muskulfiber i završio u rukama fizioterapeuta. Franka i Ištvan, prema ocjenama žirija, smjestili su se na prvo mjesto, a kao miljenici publike u prvoj su emisiji isplivali Marija Šantek i Vedran Mlikota. No to ne zabrinjava druge natjecatelje.

- Ja sam samo glumica i ovaj se projekt, poput svih ostalih, trudim napraviti najbolje što mogu - kazala je Vanessa.

- Emisiju doživljavam kao odličan show, a dio toga je i ispadanje - rekao je Frano Lasić.

- A ja pak kao priliku da se dobro zabavim i napokon naučim plesati - dodao je Gordan Kožulj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije