Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

"Vampiri" vladali dodjelom nagrada People's Choice u Los Angelesu

Taylor Lautner
07.01.2010.
u 14:13

Trijumfirali su u kategoriji za najbolji film, kao i nastavak, najbolju glumačku postavu, a u kategoriji najboljega novog muškog glumca slavio je novi ljubimac tinejdžerica Taylor Lautner.

"Vampiri" su sinoć vladali dodjelom nagrada People's Choice u Los Angelesu. Filmska saga o vampirima "Sumrak" s četiri kipića apsolutni je pobjednik 36. dodjele nagrada. Trijumfirali su u kategoriji za najbolji film, kao i nastavak, najbolju glumačku postavu, a u kategoriji najboljega novog muškog glumca slavio je novi ljubimac tinejdžerica Taylor Lautner.

Johnny Depp i Sandra Bullock proglašeni su najboljim u kategorijama najboljeg glumca i glumice, a povijesno netočni, ali beskrajno zanimljivi "Inglourious Basterds" Quentina Tarantina dobili su prestižni naslov najboljega neovisnog filma.

People's Choice ove se godine dodjeljuje u 35 različitih kategorija, a nosi naslov najprestižnije američke nagrade u industriji zabave. Naime ove godine stiglo je čak 60 milijuna glasova na internetu.

Cijelom ceremonijom u Nokia Theatru u Los Angelesu uspješno je "ravnala" glumica i pjevačica Queen Latifah, a cijeli spektakl nisu propustile ni ostale zvijezde poput  Hugha Jackmana, Mariah Carey, Carrie Underwood, Keitha Urbana, Ashtona Kutchera i Mariah Carey koja je nakon ispada večer prije u Palm Springsu pila samo bezalkoholna pića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije