Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super metoda

Uvijek se mučite s guljenjem ovitka na kobasicama? Uz ovaj trik više nećete

Shutterstock
22.12.2020.
u 15:30

Ovitak je ponekad jako teško skinuti sa suhih kobasica, ali ova metoda za koju trebate izdvojiti svega par minuta olakšat će posao.

Bilo da želite tanko narezanu kobasicu staviti u sendvič ili ju režete na kockice za platu, važno je skinuti ovitak koji se teško žvače, a može i ostati među zubima. 

Mnogi se muče s guljenjem kobasica, pogotovo kada koriste nož, ali postoji jedan trik koji će olakšati cijelu situaciju. 

Započinjete svaki dan sa šalicom kave? Stručnjakinja kaže da to nije dobar odabir.

Zamotajte kobasicu u papirnati ručnik, stavite je u zdjelu i u sudoper. Pustite hladnu vodu da curi preko oko pola minute. Ostavite ju u ručniku još 2 do 3 minute, a zatim zajedno s njim uklonite i ovitak, prenosi ehow.com.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati...

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije