Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretnija je

Uvijek je opraštala dečku koji ju je varao: 'Nakon jedne stvari odlučila sam da je gotovo!'

Instagram/@pernilletorhov
19.06.2023.
u 12:30

U njezinom videu na TikTok-u, može se vidjeti kako Pernille svira gitaru i pleše dok popratni naslovi opisuju 'prljava' djela njezinog bivšeg dečka

Norvežanka Pernille Torhov (23) , koja tvrdi da je prvi put shvatila da ju dečko vara jer se "bolje snalazio u krevetu", kaže da mu je opraštala svaki put, dok na kraju nije saznala što je napravio. Ljutita djevojka opisala je drski čin svog bivšeg dečka u videu koji je na TikToku pregledalo 1,4 milijuna korisnika, piše NY Post.

Prevario me me mnogo puta. Jedna od djevojaka bila je zajednička prijateljica, koju je ušuljao u svoju kuću kada su mu roditelji bili odsutni. Svaki put bih prekinula s njim, a on bi se vratio puzeći i rekao da želi da ponovno budemo zajedno.”

@pernilletorhov_ All different girls🤡 #fyp #trauma #ex #relationship ♬ original sound - Kyle & Jackie O

Kaže da se uvijek nadala da će se promijeniti i da će stvari biti bolje. No, tada je saznala da njen dragi ima drugu djevojku - i da je trudna. “Pronašla sam poruke na njegovom telefonu, upućene zajedničkom prijatelju, u kojima piše da je neka djevojka trudna”, objasnila je zaprepaštena djevojka. “Kad sam ga kasnije suočila s tim porukama, on je poricao i pokušao lagati o tome, ali očito sam znala da je to istina. Što je najgore, druga žena nije imala pojma da on ima djevojku. Pronašla sam tu djevojku, obavile smo telefonski razgovor i zapravo shvatile da nas je obje lagao, obje nas je prevario”, objasnila je Pernille.

 U njezinom videu na TikTok-u, može se vidjeti kako Pernille svira gitaru i pleše dok popratni naslovi opisuju 'prljava' djela njezinog bivšeg dečka. “Napravio je dijete nekoj djevojci”, stoji u tekstu. “Imao je drugu djevojku mjesecima, a da nitko nije znao. Doveo je drugu djevojku kući jer su mu roditelji bili izvan grada", nabrajala je.

VEZANI ČLANCI:

Pernille ga je u međuvremenu ostavila i navodno je "sretnija" nego ikad. “Uz sve varanje i drugu djevojku, bila sam tako umorna od lošeg postupanja prema meni. Plakala sam nekoliko dana, a onda sam shvatila da ga stvarno ne želim u svom životu, pa sam nastavila dalje", rekla je. Kaže i da se zbližila s djevojkama s kojima ju je varao. “Druge žene su mi se počele obraćati otkako smo prekinuli, jedna je čak rekla da se prema njoj ponašao isto”, rekla je Pernille, koja ga je blokirala na svim društvenim mrežama. “Laganje, varanje i stalno sumnjičavo ponašanje, ja i ona sada smo prijateljice!

I dok je u početku bila frustrirana zbog "traćenja" godina svog života, TikTokerica sada na ovu epizodu gleda kao na važnu životnu "lekciju". U rujnu je ostavljena žena postala viralna nakon što je izjavila da je zaključila da je njezin dečko vara zbog seksa koji traje duže nego inače. Tvrdila je da su bili u vezi četiri mjeseca kad joj je rekao da ide na izlet u kolibu sa svojim prijateljima. Zvona za uzbunu uključila su se nakon što su se seksali po njegovom povratku, a Pernille je primijetila promjenu u njegovoj izvedbi. Točnije, njezin dečko duže je izdržao, što je Pernille smatrala čudnim jer je prošlo tjedan dana otkako su se zadnji put vidjeli. Nakon što je isprva nijekao da ju je varao, serijski je prijestupnik konačno priznao da je spavao s drugom ženom na takozvanom "izletu za dečke."

Unatoč njegovom podlom činu, Pernille je rekla da mu je "odlučila dati drugu priliku" i da se "pokazao kao vrlo sladak i dobar dečko". Čini se da je u međuvremenu naučila lekciju. “Nikad više neću dopustiti da se muškarac tako ponaša prema meni”, izjavila je.

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije