Unikatna gastronomija – čarolija nastanka pralina
Kada je riječ o čokoladnim draguljima, samo je mašta granica jer se čokolada slaže sa svim okusima. Hrvatska čokolada mogla bi mirisati na lavandu i ružmarin te se sjajiti od maslinova ulja
Komentari 2
KO
neš ti unikata? još bute rekli da su zmislili čokoladu..pljuc
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
..., i imati okus po kulenu.