Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šoping manija

U Milanu iskeširala čak 4 milijuna kuna!

victoria beckham
Foto: Reuters
1/2
09.01.2010.
u 20:34

Zbog Victorije Beckham bili su zatvoreni svi dućani dizajnera Dolce & Gabbana u Milanu, a za potrošeno mogla je kupiti barem dva stana u Londonu

Rastrošnost Victorie Beckham zbilja nema granica. Za blagdanskog šoping pohoda u modnu meku Milano, supruga nogometaša Davida Beckhama svoj novčanik osiromašila je za vrtoglavih četiri milijuna kuna.

 Što je previše – previše je

Svotu dovoljnu za kupnju dva namještena stana u Londonu Victoria je potrošila na krpice, cipele i sat.

– Stvari iz izloga kao da su mi vikale “kupi me, kupi me” i, jednostavno, nisam mogla odoljeti morala sam ih kupiti. Barem sam popravila ekonomsku sliku ove države – mudro je zaključila Victoria. Čim kroči na milansko tlo bivša spajsica se raspameti i kartice provlači k’o luda. U ovom blagdanskom šopingu, među ostalim kupila je 20 pari Dolce & Gabbana cipela, 12 pari Versace sunčanih naočala, koje inače ne skida ni noću i Rolexov sat, za koji je iskeširala tri milijuna kuna!

– Priznajem potrošila sam previše, ali kupovanje je poput droge. Što više imaš - to više želiš, i nikako ne mogu odoljeti tim stvarčicama – sa smiješkom je priznala poznata mršavica.

 Zatvorili dućane

Kako svi dizajneri znaju da je Victoria kupac koji ne škrtari, Giorgio Armani, Domenico i Stefano Gabbana zatvorili su svoje dućane kako bi Victoria nesmetano isprobavala nove kolekcije i šopingirala bez gnjavaže obožavatelja. Njena opsesivnost modnim trendovima i trošenje novca na iste zbilja nema granica. Posh spajsica u svojoj kolekciji torbica posjeduje stotinjak torba s potpisom poznate Jane Birkin, čija se vrijednost procjenjuje na osam milijuna kuna. Za ženu koja mjesečno potroši devet tisuća kuna samo na donje rublje, ovakvo peglanje kartice nije nimalo čudno.

Ovakve bajoslovne svote kakve potroši Victoria, našim zvijezdama su daleko izvan dosega. Novinarka Nevena Rendeli kaže kako nikad za neki odjevni predmet nije dala više od 6-7 tisuća kuna, a najskuplja stvar koju posjeduje je automobil. O svojim potrošačkim sklonostima Nikolina Pišek ne voli govoriti, a Jelena Veljača smatra da treba imati realnu percepciju trošenja.

 

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:31 09.01.2010.

Ajde cure, udajte se za nekog bogatog kad vec same niste nist zaradile ....

KR
kreont
05:19 10.01.2010.

Kada ovo vidim poželim da je 2012 sutra. Sa jedne strane se umire od gladi i siromaštva sa druge rade ovi cirkusi.

MI
mikistjep
01:25 10.01.2010.

Zna unovcit svoju p.... , neke daju i dzaba, cuo sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije