Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WESTERN UTVRDA

U Fort Apache ponovno na kaubojske odreske

Fort Apache (1)
Foto: Lea Ileković
1/4
11.10.2013.
u 11:52

Jelovnik Fort Apachea poznat je po sočnim steakovima. U ponudi je mnoštvo različitih odrezaka zanimljivih kaubojskih naziva.

U autentičnom ambijentu Divljeg zapada, uz zvukove country glazbe i atmosferu iz kaubojskih filmova, steak house Fort Apache ponovno je otvoren. Ovaj jedinstveni restoran nalik je tvrđavi iz western filmova, na pola je puta između Zagreba i Samobora. Gosti su na svečanom otvaranju preksinoć imali priliku uživati i u plesnim točkama saloonskih zabavljačica, živoj country glazbi, okušati se i u partiji popularnog Blackjacka, dok su najhrabriji odmjeravali snage na mehaničkom biku.

Jelovnik Fort Apachea poznat je po sočnim steakovima. U ponudi je mnoštvo različitih odrezaka zanimljivih kaubojskih naziva kao što su npr. Indian Arrows, Cowboy's choice, Apache "Chief“, Jack's Steaks, Ribeye Steaks, Sirlions, Deer Warrior Steak ili pak popularni T-Bones. Mnoštvo je i priloga, između ostalog Onion Rings, Crispy Chicken Wings “Kentucky Style”, Buffalo Wings, salata, burgeri, umaci i sl.

Drveni interijer krase pažljivo odabrani detalji, kaubojske i indijanske slike ili pak sedla u funkciji barskih stolaca. Na gornjem je katu i pravi cigar-bar predviđen za "muške“ razgovore.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije