Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELENA MIHOLJEVIĆ

Trudnice koje se ne boje posla i kamera

Alyson Hannigan
Pixsell
10.10.2009.
u 11:00

Uigrana ekipa pod ravnanjem redatelja Danila Šerbedžije spremno je odrađivala prve kadrove nove sezone, koja bi trebala biti gotova za dva mjeseca.

U studijima Jadran filma započelo je snimanje pete sezone humoristične serije “Luda kuća”. Uigrana ekipa pod ravnanjem redatelja Danila Šerbedžije spremno je odrađivala prve kadrove nove sezone, koja bi trebala biti gotova za dva mjeseca. Osim producenata koji tradicionalno ne vole probijanje rokova, završetku snimanja u predviđenom roku nada se i jedna od glavnih protagonistica serije Jelena Miholjević, koja je u drugom stanju.

Unatoč trudnoći Jelena nije htjela odustati od uloge Matilde Majer, dapače kroz smijeh progovara kako je kolege na setu tapšaju i paze, pa nema govora o tome da je u podređenu položaju.

– Zasad je sve OK, a kako se radi o dva mjeseca snimanja vjerojatno gledatelji neće ni zamijetiti promjene. U svakom slučaju u scenarij se može uklopiti debljanje, a i razni kutovi snimanja mogu popraviti dojam – istaknula je Jelena koja sa suprugom, redateljem Darijem Harjačekom čeka drugo dijete. Iz veze s Hrvojem Hribarom ima devetogodišnjeg sina Bartola.

Trudnoća na setu nije rijetka pojava, pogotovo kad je riječ o dugotrajnim serijama na kojima glumice provode i nekoliko mjeseci. Redatelji koriste različite trikove kako bi uspjeli prikriti blaženo stanje svojih zvijezda, a ako se trudnoća ne može ubaciti u scenarij, najbolji adut iz rukava je izrazito široka odjeća kakvu nose trudne glumice. Elaine iz “Seinfelda” dvaput je ‘izgurala’ trudnoću u seriji, a cijelo je vrijeme nosila široke haljine.

Osim odjeće, redatelji glumice znaju snimati samo iznad grudi. Gillian Anderson, koju gledatelji znaju kao agenticu Scully, u nekoliko je epizoda dok je bila trudna snimana samo dok je sjedila, a stolovi su skrivali strateška mjesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije