Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Age Smart

Tretmanom za ljepotu sačuvajte kožu od zime

koža
Arhiva
11.12.2009.
u 14:43

Osim što zimi svakako moramo promijeniti preparate za kućnu uporabu, najbolji način da pomognemo koži su posebni tretmani za ljepotu u kozmetičkim salonima.

Dolaskom hladnijih dana naša koža zahtijeva posebnu njegu. Bez obzira je li nam koža suha ili masna, na njoj uočavamo promjene, najčešće gubitak vlage.

Suha koža još više zateže, a masna koža nerijetko se peruta. To je posljedica suhog zraka u zatvorenim prostorima, grijanja u automobilima te temperaturne razlike kad iz hladnog prostora ulazimo u topli i obrnuto.

Do promjena na koži dolazi i kod dužeg boravka na otvorenom, zbog vjetra i hladnoće.

Osim što zimi svakako moramo promijeniti preparate za kućnu uporabu, najbolji način da pomognemo koži su posebni tretmani za ljepotu u kozmetičkim salonima.

Jedan takav tretman dolazi iz Dermalogice i primjenjiv je za svaki tip kože. Tretman Age Smart idealan je za svakoga tko na koži primjećuje znakove prijevremenog starenja, suhoću, oštećenja od sunca, te čijoj je koži potrebno energiziranje i regeneracija. Odličan je i kod masnije kože, koja nema upalne procese.

Na početku svakog tretmana radi se Face Mapping - poseban pristup u analizi kože stvoren ekskluzivno za Dermalogicu. Koža se analizira kroz 14 zona te se time poboljšava učinkovitost tretmana i omogućuje individualan pristup.

Sam tretman Age Smart sastoji se od pilinga na bazi salicilne mliječne kiseline i retinola. Slijedi masaža specijalnom tehnikom te na kraju maska na bazi zobenog brašna, izuzetno bogata proteinima. Prednost tretmana je što sve faze rada sadrže masažu, pri čemu će njezini ljubitelji zaista uživati punih 90 minuta. Želimo li snažniji učinak, preporučujemo kuru od šest tretmana, jednom tjedno.

Kozmetički salon VaLi i Vecernji.hr  ovim izuzetnim tretmanom razveselit će Anu Jančik iz Zagreba, a svima ostalima više sreće želimo već u idućoj nagradnjači...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije