Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varanje, kockanje, dugovi

"Trenutak istine": Žena me nekoliko puta uhvatila s drugom

Trenutak Istine
NOVA tv
01.10.2009.
u 22:54

Druga emisija nove sezone kontroverznog showa "Trenutak istine" ponovno je ponudila plejadu zanimljivih osoba. Nakon Dragane Majetić u "sedlo" je uskočio 38-godišnjak iz Osijeka.

Druga emisija nove sezone kontroverznog showa "Trenutak istine" ponovno je ponudila plejadu zanimljivih likova. Nakon Dragane Majetić  u "sedlo" je uskočio Ante Jurešić, 38-godišnjak iz Osijeka.

U drugu emisiju stigao je sa 10.000 kuna osvojenih u prvoj emisiji. Otkrio je da nije ništa po struci. Živi s bivšom suprugom koja ga uzdržava.

Unatoč brojnim ljubavnim aferama rekao je da još voli bivšu suprugu Ljubicu, koja mu je nekoliko puta spustila rekavši da je jako loše skrivao svoje izvanbračne aktivnosti.

Ante je priznao kako je jednom spavao s ljubavnicom dok je bio u braku sa svojom suprugom. Iznenada se vratila kući i nije uspio zamijeniti posteljinu, a njegova bivša supruga rekla je da je osjetila miris nepoznatog parfema, te je jednostavno zamijenila posteljinu na kojoj je njezin suprug nekoliko minuta prije imao seksualni odnos s ljubavnicom.

Zbog dugova u emisiji
Ante je na kraju odlučio uzeti 50.000 kuna i pokušati izboriti još jednu priliku sa ženom koju voli. Nakon Ante stigao je dvije godine mlađi Viktor Matulina iz Rijeke, koji je odmah na početku rekao da se prijavio u emisiju zbog kockarskih dugova.

Nimalo ugodno nije mu bilo na samom početku kada je priznao da se nekad zna pomokriti u krevetu, ali i da mu, kada su dugovi u pitanju, nije problem priznati takve "sitne" stvari pred brojnim gledateljstvom.

Rodbina pomaže, dužan na sve strane
Osim toga priznao je da ga supruga i njegovi roditelji brojnim kreditima izvlače iz dužničkog ropstva, a za novac je spreman čak i podmetnuti požar u vlastitom kafiću kako bi dobio novac od osiguranja.

Već mu se dogodio požar u kafiću, ali kaže to je zbilja bilo slučajno. Viktor je osvojio 10.000 kuna, a gledat ćemo ga i u sljedećoj epizodi "Trenutka istine".

Ključne riječi

Komentara 4

FI
fićo
00:21 02.10.2009.

pa kako ih nije sram na ovakav naćin degradirati očito malo zaostale ljude? pa njih treba zaštiti a ne dopustiti da se sami ovako javno ponižavaju

DO
doktorica
11:45 28.10.2009.

Ovi očajnici to rade zbog novca,a ta degutantna emisija bi trebala prestati.

OB
-obrisani-
19:03 01.02.2010.

a kojega je to briga? fuckin bed VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije