Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks, laži i mobiteli

Trenutak istine: Varao i bio prevaren, brod voli kao ženu

T is
15.10.2009.
u 22:55

Sinoć je u emisiji došao do 16. pitanja. U džepu je imao 50.000 kuna, a prijatelj mu je savjetovao "uzmi novac i bježi". Na pitanje voli li li više suprugu li svoj brod, brzo su reagirali prijatelji, koji su omogućili Alenu da preskoči pitanje.

Alen Dumanić (37) upotpunio je kolekciju čudnih "likova" koje ove sezone gledamo u emisiji Nove TV Trenutak istine. Splićanin ima troje djece, sada je u drugom braku, a diplomirao je strojarstvo. Sinoć je u emisiji došao do 16. pitanja. U džepu je imao 50.000 kuna, a prijatelj mu je savjetovao "uzmi novac i bježi".

No, Alen je rekao da bi mu trebalo dva milijuna kuna da riješi sve financijske probleme pa je krenuo u lov na barem 100.000 kuna. Na pitanje voditeljice Jasne Nanut je li godinu dana šutio o supruginu preljubu iako je znao za nj zbog straha da ga ne ostavi, Alen je prilično smireno odgovorio "ne". Međutim poligraf je rekao "da" i izgubio je do tada osvojenih 50.000 kuna i kući krenuo "praznih džepova".

Prije toga Alen je točno nizao odgovore, potvrdivši i da nije u sretnom braku. Budući da često vrijeme provodi s prijateljima u kafiću, redovito ogovara suprugu jer im je seks loš. Možda su upravo zbog toga i Alen i njegova supruga imali izvanbračne veze, a jednom se čak i dopisivao s ljubavnikom svoje žene kad je uzeo njezin mobitel dok je nije bilo. Na pitanje voli li više suprugu ili svoj brod, brzo su reagirali njegovi prijatelji, koji su omogućili Alenu da preskoči pitanje.

Međutim to mu nije puno pomoglo jer je uskoro ostao bez novca, a njegov brod bez renoviranja na koje je htio potrošiti novac osvojen u Trenutku istine. Na kraju je Alan poručio da neće žaliti za izgubljenim novcem ako mu ova emisija barem malo pomogne da se približi svojoj supruzi i da njihov brak krene uzlaznom putanjom.

Komentara 6

OB
-obrisani-
17:25 17.10.2009.

Sa ženinim ljubavnikom se dopisivao zato što je to zapravo bio njegov ljubavnik.

AD
Adriano
07:23 16.10.2009.

Bolesni oni, a bolesni i oni.

PR
prečko
08:30 16.10.2009.

ako je istina da se obogatio za vijeme domovinskog rata prodavajući robu iz humanitarne pomoći u svojim prodavaonicama onda je već odavno trebao biti iza rešetaka. nažalost nije jedini. e moj doktore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije