Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač opovrgnuo medijske navode

Tony Cetinski ne razmišlja o intendantskoj funkciji

CETINSKI
Marin Tironi/24sata
22.02.2010.
u 22:47

- Nitko službeno nije ponudio mjesto intendanta HNK Tonyju Cetinskom.Tony takvu funkciju nikako ne bi prihvatio radi svojih prioritetnih projekata, ali činjenica je da svakako podcjenjuju pjevače i glumce i da je zastarjeo način vođenja kazališta, što netko treba mijenjati. - rekla je Snježana Jerković PR manadžerica Tonyja Cetinskog.

- Nitko službeno nije ponudio mjesto intendanta HNK Tonyju Cetinskom.Tony takvu funkciju nikako ne bi prihvatio radi svojih prioritetnih projekata, ali činjenica je da svakako podcjenjuju pjevače i glumce i da je zastarjeo način vođenja kazališta, što netko treba mijenjati. - rekla je Snježana Jerković PR manadžerica Tonyja Cetinskog. Njezina reakcija uslijedila je nakon što je u jednom dnevnom listu objavljena vijest o navodnoj primamljivoj i neslužbenoj ponudi, koju je pjevaču uputio splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Kako se iz teksta dalo iščitati da popularni pjevač već razmatra ulogu novog intendanta splitskog HNK te da već zna koje bi promjene uveo u program kazališta, na njegovu "odluku" obrušilo se nekoliko imena iz struke.
S obzirom na prašinu koja se danas podigla oko njegova imena, izjavom je uzvratio i T. Cetinski.
- Lijepo je vidjeti kako kvazi intelektualci reagiraju na špekulacije medija o neslužbenim informacijama, te otkrivaju svoje pozicije, zabrinutost i malograđanstinu zarobljenu u tituli, za razliku od pametnih ljudi koji se ograđuju dati komentar na nepostojeću temu koja postaje hit u nedostatku pravih tema. - rekao je pjevač.

Ključne riječi

Komentara 4

FI
Fieldhockey
08:48 23.02.2010.

Kerum i kultura? Taj bi najradije svoju seku postavio za intendanticu, ali se boji da joj ne bude loše od te riječi.

R2
roth 22
00:57 23.02.2010.

bolje neka bude intendant hnk hajduk.

SI
Sinatra
09:29 23.02.2010.

oslobodi nas Bože Keruma! Verzot je elementarna nepogoda koja još ništa za Split napravila nije, osim što se igra sa svojom igračkom-Hajdukom. Split nikada poniženiji nije bio, a oporavljati ćemo se decenijama od vladavine tog idiota. Nek na Bog svima pomogne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije