Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tonijev prvi koncert u Srbiji

Toni Cetinski na Valentinovo u Beogradskoj areni

toni cetinski
Marko Jurinec
28.10.2009.
u 16:17

Srbijanski mediji ističu kako će uz pratnju benda Živa legenda na pozornici u Beogradu plesati plesačice koje su prošle stroge audicije u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu i Ljubljani.

Srbijanski mediji javljaju da će Toni Cetinski za Valentinovo nastupiti u Beogradskoj areni. Organizatori najavljuju spektakularni koncert kakav još nije viđen u zemljama regije.

Tonijev prvi samostalni koncert u Beogradu bit će njegov posljednji koncert u okviru turneje "Furia Tour", s kojom je poharao Hrvatsku, a vrhunac je bio kad je u svibnju dva dana zaredom napunio Arenu Zagreb.
Srbijanski mediji ističu kako će uz pratnju benda Živa legenda na pozornici u Beogradu plesati plesačice koje su prošle stroge audicije u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu i Ljubljani. 
Za koreografiju će biti zadužena Ivona Brnelić koja je plesne korake usavršavala plešući s Tinom Turner, a publika će, osim pjesama s novog albuma "Ako to se zove ljubav", uživati i u brojnim starijim hitovima Tonija Cetinskog.

- Eto mene konačno u Beogradu! Godinama me zovu, mi zovemo, ali nikako nije bilo prilike da se predstavim beogradskoj publici onako kako želim. Sada dolazim i svi oni koji 14. veljače dođu u Beogradsku arenu pamtit će taj koncert još dugo - poručio je Toni za Blic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije