Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest: Rihanna ipak progovorila o zlostavljanju

"To što me dečko pretukao, moglo se dogoditi svakome"

rihanna
Pixsell
03.11.2009.
u 17:00

- Navečer sam legla u krevet kao Rihanna, a ujutro se probudila kao Britney Spears, jedino tako mogu usporediti količinu medijskog kaosa koji se stvorio nakon tog događaja - ispričala je 21-godišnja pjevačica.

Devet mjeseci nakon što je dobila batina od svog dečka Chrisa Browna, pjevačica Rihanna je ovaj tjedan prekinula šutnju i prvi put progovorila o tome što se dogodilo te kobne večeri i kako se sada osjeća. U intervjuu koji je u televizijskom showu "Good Morning America" dala voditeljici Diane Sawyer priznala je kako je Brown bio njezina prva velika ljubav.

- To se dogodilo meni, ali se može dogoditi svakomu - bez imalo mržnje i ljutnje u glasu izjavila je pjevačica koju je početkom veljače, nakon svađe u automobilu, njezin dečko Chris brutalno premlatio.

- Navečer sam legla u krevet kao Rihanna, a ujutro se probudila kao Britney Spears, jedino tako mogu usporediti količinu medijskog kaosa koji se stvorio nakon tog događaja - ispričala je 21-godišnja pjevačica. Najteže od svega joj je palo što su iz policije u javnost iscurile fotografije na kojima je puna modrica i s licem natečenim od udaraca.

- To je bilo ponižavajuće i zaista nepotrebno - rekla je pjevačica.

Nasilnik Brown trenutačno odrađuje kaznu od 180 dana dobrovoljnog rada.

Ključne riječi

Komentara 4

BL
blackstena
17:36 03.11.2009.

meni je ona jako ljepa i sexi i vrlo rado bih proveo noc sa njom...zasto se uvjeb ali bas uvjrk takve zene ljepe za neke idiote i isfrustrirane budale?

NI
Nik
17:43 03.11.2009.

Moglo se dogoditi svakome ko ima lješnjak u glavi, kao npr. ti draga djevo. Ako bude sreće bude se ponovilo, jer izgleda da ti to paše :)

OB
-obrisani-
21:37 03.11.2009.

meni se to nije moglo dogoditi,jer nemam dečka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije