Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ti možeš sve - estrada hrabri Sandru Paović

sandra paović
Marko Prpić/Pixsell
30.12.2009.
u 00:22

Dugo najavljivani koncert pod nazivom “Ti to možeš” okupio je sinoć u zagrebačkoj Areni najjača imena hrvatske etrade

Dugo najavljivani koncert pod nazivom “Ti to možeš” okupio je sinoć u zagrebačkoj Areni najjača imena hrvatske etrade: Tony Cetinski, Nina Badrić, Aki Rahimovski, Massimo i Boris Novković... oduševili su publiku koja je kupnjom karata pomogla mladoj olimpijki, stolnotenisačici Sandri Paović, stradaloj u prometnoj nesreći, da nastavi svoju mukotrpnu rehabilitaciju.

Prikazan je i film o Sandri, pod nazivom “52 minute”.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dinamovac
Dinamovac
10:16 30.12.2009.

Sandra,ti si tako divna i hrabra osoba.Tebi i tvojoj obitelji želim sve najbolje u Novoj 2010. Uživaj.Uvijek i zauvijek ću biti tvoj najvjerniji navijača.Veliki pozz.Velika pusa iz Čakovca.

OB
-obrisani-
00:52 30.12.2009.

Sandra ti si stvarno ponos HRVATSKE. Gledao sam veceras na TV/u i stvarno nemam rijeci. Tebi i svim tvojima sve najbolje zelim u 2010 godini. Ti si veceras postala inspiracija svima koji su u slicnoj situaciji da se vrijedi boritii i nikad se ne predavati!

SP
splitskaljeta
00:07 31.12.2009.

Rijetko tko me uspije razveseliti svojim nastupom na televiziji, ali to je uspjelo SANDRI Paović koja me razveselila svojom vedrinom unatoč svim teškoćama u kojima se našla.BRAVO Sandra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije