Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovnost

Thompson s obitelji na općoj audijenciji kod pape Benedikta XVI.

thompson, papa
12.11.2009.
u 11:11

Dan prije nego što je na audijenciji kod pape Benedikta XVI. bio predsjednik Stjepan Mesić, papa je primio, na općoj audijenciji, i našeg pjevača koji će uskoro dobiti blizance.

Marko Perković Thompson s obitelji je u srijedu bio na općoj audijenciji papi Benediktu XVI.

Prema riječima Thompsonova menadžera Zdravka Barišića inicijativa za ovaj posjet bila je pjevačeva a ostvarena je uz pomoć crkvenih krugova. Pjevaču koji će uskoro dobiti četvrto i peto dijete bila je dugogodišnja želja da ga Sveti Otac primi u privatnu audijenciju.

U razgovoru s papom naš pjevač ga je upitao ima li namjeru uskoro posjetiti našu zemlju, na što mu je papa Benedikt XVI. odgovorio potvrdno naglasivši kako mu je taj posjet u planu. Thompson je papi darovao set svojih CD-a i DVD-a koji su prevedeni na talijanski, engleski i njemački. Thompson, njegova supruga Sandra, djeca Petar Šimun, Ante Mihael i Diva Marija danas se vraćaju iz Rima, a njegov menadžer Zdravko Barišić rekao je kako je obitelj Perković oduševljena i izuzetno sretna zbog posjeta Vatikanu.

Ključne riječi

Komentara 171

DO
doktorica
11:38 12.11.2009.

Nakon što je dobio poništenje prvog braka valjda je išao po oprost.

SP
splitskaljeta
18:51 13.11.2009.

Malo je previše pozornost na vjerski život Thompsona.

CR
crni7777
11:50 12.11.2009.

Ceto acide što si ti bio prije 200g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije