Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinove Marku Perkoviću ostvarila se davna želja, za Uskrs supruga Sandra rodit će dvoje djece

Thompson: Bog je uslišio moju molitvu da dobijemo blizance!

thompson
marko lukunić/vlm
13.10.2009.
u 16:05

Novim članovima u obitelji najviše su se razveselila pjevačeva djeca šestogodišnji Petar Šimun, petogodišnji Ante Mihael i trogodišnja Diva Marija

Zabrana ulaska u Švicarsku i ostale europske zemlje koje su obuhvaćene Schengenskim režimom trenutačno su najmanja briga pjevača Marka Perkovića Thompsona jer mu se po glavi vrzmaju daleko sretnije misli. On i supruga Sandra, s kojom je u braku šest godina, za nešto manje od šest mjeseci postat će roditelji blizanaca.

– Moja davna želja bila je da imam blizance. Otkako sam se oženio, to priželjkujem, i eto Bog mi je zbilja uslišio molitve. Pa, mislim da je i za ženu bolje i lakše da rodi dvoje odjednom – pomalo šaleći se povjerio nam je Marko Perković Thompson koji se uvijek trudi obiteljski dio svog svemira držati podalje od medijskih reflektora.

Prinovama u obitelji najviše se vesele šestogodišnji Petar Šimun, petogodišnji Ante Mihael i trogodišnja Diva Marija koji svakodnevno grleći mamin trbuh ispituju kad će im doći novi članovi u obitelj. Iako ultrazvuk još nije otkrio spol blizanaca, 43-godišnji pjevač priželjkuje barem još jednu curicu.

– Rado bih da se rodi curica, jer Šimunu je Mihael društvo, a ovako bi i Diva dobila nekoga za druženje – razdragano priča Thompson, kojem je prije svega bitno da trudnoća prođe u najboljem redu.

– Ako sve bude išlo po planu, trebali bi se roditi negdje oko Uskrsa. Sandra se osjeća odlično i zasad nema nikakvih problema – kaže sretni otac. O imenima nisu još razmišljali i tog posla će se prihvatiti kad saznaju spol djece.

Pjevač, koji je često optuživan za fašizam i ustaštvo, uvijek je sanjao da će imati obitelj s puno djece. Taj san mu se ostvario kad je na jednom koncertu u Kanadi upoznao Sandru, Kanađanku šibenskih korijena.

Nakon dvije godine veze par je uplovio u bračnu luku, nedugo poslije dobili su sina Šimuna koji je jako vezan za oca i voli kad ga on navečer uspavljuje. Nakon Šimuna rodio se Ante Mihael te Diva Marija za koju Thompson kaže kako je mala gazdarica koju braća u svemu slušaju.

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:36 13.10.2009.

Ovaj ko da je iz albanije a ne Hrvatske napraviće ih 10 za koju godinu , a možda i jeste iz albanije kad ga malo bolje pogledaš !

OB
-obrisani-
20:40 13.10.2009.

BUDI ČOVJEK BUDI STIJENA Što je srce bez ljubavi U pustinji cvijet bez kiše Što je čovjek bez ponosa List na vjetru ništa više I bez vjere duša što je Skitnica bez doma svoga Što je pravda bez poštenja Samomo laž što vrijeđa Boga Danas kada su pošteni Glasni, žedni prevareni Usred ovog zlog vremena Ti budi čovjek budi stijena U dobru se ne uzvisi A u zlu se ne ponizi I drži do svoje riječi Riječ je zakon od svih veći Ne poželi drugom ništa Što sam sebi ne bi htio Najbliže je Bogu onaj K´o je zlo u sebi pobjedio Što su suze neiskrene Samo kapi slane vode Što su riječi bez istine Trnje što ti dušu bode Što su misli bez ljepote Ceste koje grijehu vode Što je milost bez dobrote Divlja ptica bez slobode ………….. Svaka čast junaku HDR M.P.Thompsonu na ovim divnim stihovima. Pa neka pati kome smeta današnja Hrvatska i njena cjelovitost sa najljepšim morem na svijetu.

LA
laki
16:40 13.10.2009.

Bravo Marko, nek nas ima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije