Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Super srijeda na Mondu donosi vam dodatne uštede

Sutra je Super srijeda na Mondu! Pogledaj što te čeka!
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
26.05.2015.
u 10:53

Super srijeda na Mondo.hr donosi akcijske cijene na 3 odlična proizvoda.

Uz Mondo.hr srijeda više nije obična – postala je Super srijeda! Uživajte u 24 sata ispunjena odličnim popustima, a prva Super srijeda donosi vam uštede na tri vrhunska brenda: Garmin, Calvin Klein i Nikon. Akcijska ponuda je aktivna sve do ponoći!

Za uspomene koje traju

Zabilježite sve lijepe trenutke uz Nikon Coolpix 6700. Ovo je veoma lagan i tanak fotoaparat s 3'' ekranom kojeg uvijek možete imati uz sebe. Uz 10x optički zoom i 20 megapiksela zabilježite sve svoje uspomene u odličnoj kvaliteti i oštrini. Akcijska cijena iznosi 749,99 kn, a vaša ušteda je odličnih 250 kn.

Moderan, svjež i zavodljiv Calvin Klein miris

Parfema nikada dovoljno, a ovo si proljeće možete razveseliti odličnim CK Euphoria Forbidden ženskim parfemom koji će svojim svježim i cvjetnim mirisom probuditi tajanstvenost u vama. Cijena parfema od 50 ml je 149 kn uz nevjerojatnu uštedu od 240 kn. 

Rušite sportske rekorde uz Garmin sat

Mnoge su svjetske zvijezde odlučile trenirati upravo uz Garmin pa zašto ne biste probali i vi? Engleski maratonac Steve Way svoj je sportski uspjeh stekao uz Garmin sat koji mu je pomogao pri mjerenju podataka kao što su udaljenost, brzina i kalorije. Neka Garmin Forerunner 620 HRM-Run postane i vaš osobni trener jer njegova akcijska cijena iznosi 2.479,99 kn, a vaša ušteda je 620 kn.

Uštedite uz odlične ponude koje traju samo 24 sata te na Mondo.hr kupujte po super cijenama.

Želite prijaviti greške?