Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žilava ševđanka

Supruga Tigera Woodsa napala njegovu ljubavnicu

elin nordegren
18.02.2010.
u 11:52

U isto vrijeme kad je objavljeno da će se slavni golfer Tiger Woods javno ispričati zbog svojih grijeha, dadilja obitelji otkrila je kako je Elin Nordegren napala Rachel Uchitel kad je doznala za njihovu aferu.

 - Jesi li ti normalna, zar ne shvaćaš koliko si patetična? Uništavaš moju obitelj, u pitanju su mala djeca, zar tebi baš ništa nije važno  - žustro je preko telefona napala Elen Nordegren posljednju ljubavnicu svoga supruga Tigera Woodsa kad je doznala za njihovu aferu.

Iako je nakon što se afera stišala, a Tiger se odlučio za liječenje ovisnosti o seksu i spašavanje braka, Elin odlučila povući zahtjev za razvod braka, par još uvijek živi u odvojenim kućama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije