Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđena je

Suprug ju je prevario sa sestričnom: ‘Čekala sam 6 mjeseci za savršenu osvetu!’

Shutterstock
14.03.2024.
u 16:30

Iako joj je drago što se osvetila, u jednu ruku se osjeća i krivom

 

Saznati da vas je partner prevario nešto je što nitko ne želi doživjeti - ali saznati da je to bilo s članom vaše obitelji još je gore. Jedna je žena bila slomljena kad je saznala da ju je muž potajno varao s njezinom sestričnom - ali je tvrdila da se paru "savršeno osvetila".

Unatoč tome što ga je htjela odmah izbaciti iz kuće, znala je da će to imati maksimalan utjecaj na njezina muža i njezinu sestričnu, ostavivši ih u financijskoj zbrci, pa je to sve ignorirala šest mjeseci prije nego što je poduzela bilo kakvu radnju, piše Mirror

VEZANI ČLANCI:

Saznala je da su njezin suprug i njezina sestrična započeli ljubavnu vezu nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali na vjenčanju jer su, kako tvrdi, "oboje bili glupi". On ju sada moli da mu se vrati, a sestričnu obitelj ignorira, no sada se prezrena žena osjeća pomalo krivom jer je par ostavila u kaosu.

Objašnjavajući svoju situaciju, supruga se anonimno obratila Redditu i napisala: "Moji baka i djed svakom svom unuku daju dovoljno da kupe kuću kad završimo fakultet, ali kroz fakultet se moramo sami snalaziti. Imala sam dovoljno sreće da sam dobila stipendiju kao i stipendiju preko očevog poslodavca. Kad sam diplomirala, kupila sam malu kuću u blizini javnog prijevoza kako bih mogla ići vlakom na posao."

Izjavila je da je njezin suprug tada na jednom vjenčanju upoznao njezinu sestričnu Yvonne i rekao da je "prelijepa", no par je tri mjeseca kasnije započeo vezu. "Bila sam povrijeđena. Ali više od toga bila sam bijesna. Htjela sam ga odmah izbaciti i razvesti se od njega", dodala je. Otkrila je i kako je vidjela sve njegove poruke koje bi se pojavile na njihovom tabletu prije nego što bi ih on izbrisao, pa je imala screenshotove svega toga.

GALERIJA: 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju! 

1/5

Međutim, odlučila je pričekati nekoliko mjeseci kako bi se suočila s parom. Žena je nastavila: "Umjesto toga čekala sam još gotovo šest mjeseci. Mjesec dana prije nego što je diplomirala otišla sam kod bake i djeda i slomila se. Rekla sam im da sam upravo saznala za prevaru i da sam shrvana što mi je moja vlastita obitelj učinila tako nešto. Ostao sam kod njih par tjedana. Moj muž je pokušao doći do mene, ali nisam razgovarala s njim. Baka mi je pomogla pronaći odvjetnika za razvod tijekom tog vremena."

Žena je objasnila da je njezina kuća "predbračna imovina" i da je pokrivena njezinim predbračnim ugovorom, pa je svom mužu dala mjesec dana da se iseli. "Moji djed i baka su stara škola po pitanju braka i obitelji. Jako su ljutiti. Rekli su da ne mogu popraviti ono što je ona učinila, ali su mogli jasno izraziti svoje nezadovoljstvo. Dali su mi njezin novac.Uvalila se u studentske zajmove jer je znala da ih može vratiti, odnosno da će to baka i djed učiniti za nju. Također je odabrala diplomu koja nije baš toliko popularna pa neće imati veliku plaću po završetku škole", otkrila je u objavi.

VEZANI ČLANCI: 

Bivši ju moli da mu dopusti da ostane jer ju voli. Rekla mu je da ne bi spavao s drugim ženama da ju zaista voli. Tvrdi da samo želi ostati jer nema gdje drugdje živjet. Budući da je ostavila svoju sestričnu u financijskoj nevolji, teta i tetak su ljuti na nju jer je "zeznula njihovo dijete s tolikim novcem", no žena se branila i rekla da nije imala namjeru uzeti novac, ali je rekla da je to "samo glazura na torti". Dodala je kako joj je drago što je sve gotovo i što joj se muž odselio i što se razvode, ali je priznala da se osjeća krivom što se nije odmah suočila s njima i u to uvukla njihovu baku i djeda. "Jesam li otišla predaleko i čini li me to najgorom osobom u ovoj situaciji?, upitala je, a korisnici Reddita hrlili u komentare kako bi iznijeli svoje mišljenje.

"Znala je da čini lošu stvar i trebala je znati da bi moglo biti posljedica. Ona više nije dijete, sama je odgovorna za svoje postupke", napisao je jedan korisnik. Dok je drugi dodao: "Točno su znali što rade. Ako ona nije uzela u obzir potencijalne posljedice, onda je ona sama kriva za svoju financijsku situaciju, a i ostatak. Znala je da će joj obitelj suditi. Pa to je muž njezine sestrične!"

Muškarac ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

Komentara 3

MO
montello
10:22 15.03.2024.

bravo svaka cast dobio je sta je trazio sad nek uziva s njom

MA
malena1983
12:13 15.03.2024.

Bravo, svaka čast

Avatar Tombstone
Tombstone
01:02 15.03.2024.

Kak bi tek bila uvrijedjena da ju je prevaril s braticem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije