Stvorena rajčica koja traje 45 dana
Istraživači u Indiji tvrde da su produljili život rajčice "isključivanjem" gena povezanih s proizvodnjom enzima sazrijevanja i vjeruju da se proces može primijeniti na sve voće i povrće.
Komentari 6
Mogli su još napraviti florescentnu da svijetli u mraku pa ne moraš paliti svjetlo da je uzmeš. Tu bi prodali pod ekološku jer štedi električnu energiju i tako smanjuje emisiju ugljičnog dioksida.
Dajte ne prčkajte po prirodi, već ste dovoljno boleština stvorili.
Što vrijedi ako ne trune kad nema okusa?
Večeras će su slaviti u Prištini zbog ove vijesti ! ! !
Super. Samo što vjerovatno ima okus kao krastavac.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
03.02.2010. u 23:05h mycropht je napisao/la: Što vrijedi ako ne trune kad nema okusa? ____________________________________ Koliko je ovaj clanak ozbiljno napisan vidi se i po tome sto autor govori o sasusenim rajcicama. Po njemu je problem starenja ovog povrca u u susenju! Vi niste cak to ni registrovali jer svako zna da je problem sa paradajzom koji nije svez da trune. A nikako da se susi. Ali autor ovog teksta to ne zna. Pa sta onda zna?