Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent - uspjeh skupine Unit X

Studenti i serviseri računala u napadu na sam vrh

supertalent
Luka Klun/PIXSELL
14.11.2009.
u 18:54

Plesna skupina iz Splita svojim vratolomija uspjela je osvojiti srca gledatelja i osvojiti najviše njihovih glasova i tako izravno ući u finale

Mateu Ravliji i Nini Kraljić u petak navečer pridružilo se još dvoje finalista showa “Supertalent”. To su Antonija Dora Pleško i plesna skupina Unit X. Rasplesani Splićani iz Unit X-a ni dan nakon prolaska u finale nisu uspjeli srediti dojmove.

– Ma, uopće nismo očekivali da ćemo dobiti najviše glasova publike. Zadovoljni smo, ali sve je još svježe. Čim se vratimo u Split, bacamo se na pripremanje nove koreografije – kaže Marko Sajc koji je s Ivanom Marušićem osnovao plesnu skupinu, no za zanimljive koreografije zaslužni su svi članovi.

– Stvarno smo miješana ekipa, neki su studenti računalstva, neki školarci, neki od nas servisiraju računala, ali svi su jako kreativni i maštoviti kada treba osmisliti nastup – hvali Marko svoje plesne partnere koji su u petak od žirija dobili samo pohvale. Njima je najdraža ona koju im je udijelio Dubravko Merlić na audiciji, ali i u superfinalu.

– Kako svi Merlića smatraju strogim, mnogo nam je značilo kad je rekao kako je molio Boga da točka ne završi jer je bila usklađena do posljednjeg detalja – priča 24-godišnji Sajc, kojem novac u cijeloj ovoj priči i nije tako bitan jer mu je važnije od toga promovirati ples. Marko i ostatak njegove plesne družine u kojoj su četiri cure i sedmorica dečki plesno iskustvo prenose i drugima u studiju DNF. Uz žiri, njihovim nastupima zadovoljni su i Splićani.

– Sad nas više ljudi zaustavlja po ulici i hvali kako smo dobri, ali još nije pala neka bajna plesna gaža, valjda uskoro hoće – nada se Marko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije