Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Stilistica tvrdi: 'Većina žena cijeli život pogrešno nosi grudnjake'

shutterstock
12.06.2023.
u 10:30

Stilistica je iznenadila mnoge kada je rekla da više od '80%' žena cijeli život nosi grudnjake potpuno pogrešno, a da nisu ni svjesne toga.

Jedna je stilistica rekla kako većina žena cijeli život pogrešno nosi grudnjake, a da toga nisu ni svjesne. Otkrila je da ako osjećate nelagodu zbog grudnjaka ili ste primijetili da vam grudi ne pristaju pravilno u košaricu, možda nosite potpuno pogrešno donje rublje. Kenzie je, na Tik Toku, podijelila razne savjete za nošenje grudnjaka koji promijenili njezin život na bolje, prenosi Mirror.

Ova stilistica - koja se može pohvaliti s više od 450.000 pratitelja na računu @stylingwithkenzie - tvrdi da je 80% žena koje gledaju njezin video nosilo pogrešnu veličinu grudnjaka. Nastavila je: 'Moj prvi posao nakon fakulteta bio je u tvrtki za luksuzno donje rublje gdje smo bile obučavane kako pravilno izabrati grudnjak za svaku ženu, a ja ću vas sad naučiti svemu što sam naučila na toj obuci. Prvo - pristajanje trake grudnjaka je najvažnije. Traka bi trebala pristajati paralelno oko križa i ne biste je trebali moći izvući više od pet centimetara'.

VEZANI ČLANCI: 

'Mnoge žene potpuno krivo odaberu veličinu košarice jer su zabrinute za dobro pristajanje, ali s vremenom će vam se grudnjak rastegnuti, pa biste trebali biti sigurni da kada isprobavate grudnjak prvi put da ga pričvrstite na najlabaviju udicu, a ne na najčvršću', nastavlja, 'Broj dva - veličina košarice. Pristajanje vaše košarice ovisi o veličini vašeg torza ispod grudi. Kako se veličina torza mijenja, mijenja se i veličina košarice. Dakle, svaki puta kada vam se smanji veličina torza, trebala bi se povećavati veličina košarice'.

Stilistica je otkrila i da je izlijevanje grudi iz vrha košarice ili 'izlaženje sa strane' čest znak da ste se odlučili za premalu veličinu. Kenzie je dalje objasnila: 'Ako vam je grudnjak opušten, naboran ili čak ima praznine, onda je vaša veličina košarice prevelika. Ovo bi moglo biti iznenađenje, ali vaše naramenice nisu tu kao podrška, već vaše košarice i traka pružaju potporu u grudnjaku'.

 

@stylingwithkenzie these bra fitting tips changed my life #fashiontiktok #fashiontips #shopping #styletips #brafit #brafitting #fashioninspo #styleadvice #shoppingtips #bratips ♬ Aesthetic - Tollan Kim

'Broj tri - vaš oblik košarice je stvarno bitan. Postoji više od 25 različitih stilova grudnjaka, a većina popularnih trgovina ima samo pet, što znači da možda trenutno pogrešan grudnjak. Nošenjem pravilnog oblika grudnjaka, vaše će grudi izgledati podignutije, ali što je najvažnije, osjećat ćete se udobnije', dodala je. Otkako je podijelila video na internetu, komentare su preplavile žene koje su bile oduševljene njenim savjetima.  Jedna je napisala: 'Ovo je od velike pomoći! Sjajan video, hvala!', a druga se složila: 'Odličan savjet! Tako istinit'.

Mama na forumu pokrenula raspravu: 'Treba li moja 9-godišnja kći brijati noge?'

 

Komentara 1

OS
osijek031
10:52 12.06.2023.

Ovaj muski sto sam uzeo uvijek sapnem na najlabavije i bas mi stoji top topova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije