Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGAVAJTE IH

Imate male grudi? Ovakve bi ljetne majice i topiće trebali izbjegavati, kaže stilistica

Tik Tok
02.06.2022.
u 13:30

Ponekad nemaju probleme samo žene s većim grudima. Ni onima s manjim grudima ne stoje uvijek baš sve odjevne kombinacije..

Često se spominju odjevni predmeti poput ljetnih majica i topića koje žene s većim grudima ne bi trebale nositi, jer ne pružaju potporu za grudi, no čini se da bi neke majice i topiće izbjegavati treble i i žene s malim grudima.

Kako piše The Sun, jedna je stilistica na Tik Toku podijelila video u kojemu objašnjava nekoliko jednostavnih pravila koja bismo trebali slijediti da pronađemo majicu ili topić koji pristaje našoj figuri, a postoje, kaže, tri tipa koja ne bi trebale nositi žene s malim grudima. 

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Modna stručnjakinja savjetovala je da ne trebate kupovati grudnjake s ogromnim push up efektom kako bi vam odjeća dobro stajala, samo trebate nositi ono što vam pristaje i izbjegavati ono što vam, zbog ravnijih prsa, baš i ne stoji. 

Prvi tip je svaka majica koja se može zamotati poput šala, odnosno svaki top koji treba zamotati oko tijela tako da ostane veliki dekolte.

Drugi tip su, kaže, majice s visokim ravnim izrezom; višim od dekoltea; a posljednje koje b djevojke s malim grudima trebale izbjegavati su majice s naramenicama koje će na curama s malim grudima 'bježati', jer ih ništa ne zateže.

@stylexfox The last one was hazardous to bend over in #fashionhacks #stylehacks #styletips #fashiontips #style #fashion #outfithacks #lifehacks #diy ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

U samo nekoliko dana video je prikupio gotovo 120 tisuća pregleda, a mnoge su korisnice u komentarima podijelile svoja mišljenja u vezi savjeta stilistice.

- Imam dva od od tri takva topa, a nosim ih kad si trebam s nečim podići samopouzdanja, ali zapravo se slažem sa svim rečenim - napisala je jedna korisnica.

- Upravo sam kupila jedan topić koji očito ne bih trebala nositi i sad ne znam što s njim... - našalila se druga, a nekoliko ih je autoricu zamolili da snimi i drugi dio videa u kojem će objasniti što najbolje stoji djevojkama s malim grudima. 

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije