Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER IDEJA

Stilistica otkrila kako i ljetne majice i topići mogu grudima pružati poporu: 'Trebate samo gumicu za kosu!'

Tik Tok
26.05.2022.
u 09:30

Ženama s većim grudima često može biti problematično nositi takav tip odjeće jer imaju osjećaj da će im grudi ispasti van

Čim se malo digne živa u termometru većina žena bluze i majice zamijeni s topićima i majicama bez rukava, no onima s većim grudima to može biti problema jer takvi komadi pružaju malu ili nikakvu potporu, a često i izgledaju kao da će grudi svaki tren ispasti iz njih... Zato je jedna modna stilistica podijelila savjet kako i u ljetnoj odjeći grudima osigurati potporu i ,podići ih, bez straha da će 'pobjeći'.

Kako piše The Sun, na Tik Toku je podijelila video u kojem je svoj savjet demonstrirala na svom ružičastom topiću, a sve što trebate je, kaže, gumica za kosu.

 Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

- Prvo provučete jedan kraj gumice kroz drugi, tako da na sredini dobijete 'spoj', a onda kroz njega provučete naramenice na leđima - objasnila je, pokazujući kako veže gumicu, te kako na njoj izgledaju naramenice topića koje drži gumica za kosu (pogledajte u videu).

Nakon te demonstracije tiktokerica je pokazala i kako su joj grudi u topiću izgledale prije nego im je napravila potporu, a trik s gumicom za kosu koristi, kaže, kad god nosi tako oskudne topiće i majice; i zaista sve 'stoji na mjestu' i stabilno.

Njen je video pogledan više od milijun puta, a korisnice je oduševila jednostavnost i učinkovitost ove ideje.

 

@midsizefashioninspo

I literally use this all the time but I’ve never seen anyone talk about it 🤷🏼‍♀️

♬ original sound - Midsizefashioninspo

- Toliko sam puta htjela kupiti neku majicu i odustala misleći da mi zbog velikih grudi ne može dobro stajati... Ovo sve mijenja! - napisala je jedna korisnica.

- Genijalan savjet! Isprobala sam i stvarno djeluje - komentirala je druga.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije