Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Starr: Zbog uhićenja neću loše govoriti o Hrvatskoj

fredro starr
Ivo Čagalj/PIXSELL
12.12.2009.
u 19:35

- Na kraju je ispao potpuni debakl i Korina nije mogla vjerovati da se to dogodilo. Nije me baš pogodilo, više sam to doživio kao izraz nepoštovanja prema Korini u njezinu rodnom gradu - kazao je Fredro Starr.

Fredro Starr, američki hip-hoper, suprug naše manekenke Korine Longin, održao je konferenciju za novinare u hotelu Lav, prvu nakon sinoćnjeg uhićenja.

Naglasio je kako je jako razočaran jer se radilo o upoznavanju njega i Korinine obitelji te da su nakon cjelodnevnog druženja kanili održati obiteljski koncert kako bi upoznali njega i njegov rad.

- Na kraju je ispao potpuni debakl i Korina nije mogla vjerovati da se to dogodilo. Nije me baš pogodilo, više sam to doživio kao izraz nepoštovanja prema mojoj supruzi u njezinu rodnom gradu - kazao je Fredro Starr.

Dodao je da neće zbog toga loše govoriti o Hrvatskoj te da se slične stvari događaju posvuda.
- Svi su bili dobri prema nama osim jednog "ser..." policajca - kazao je poručujući da ih je uhićenje učvrstilo u nakani da se ponovno vrate u Zadar u kojem će održati još bolji i bučniji koncert.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
20:57 12.12.2009.

ovi nasi mediji su stvarno sranje, ugljeni & co. je i htio medijsku pozornost inace nebi nitko ni znao da je odpad dosao u hrvatsku. marketinski trik, pa naravno da ce se ponovo vratiti u zadar. e zaista neznam odd koga mi se vise sere, od nasih medija ili od nase droljave dijaspore koja salje odpad u hrvatsku.

Avatar Hemp
Hemp
20:37 12.12.2009.

hahaha cuj niggera nece pricat lose o hrvatskoj, koga boli kyrac sto ce on pricat

SM
smjeskoh
19:50 12.12.2009.

Navikao je na uhićenja pa neće loše pričati o Hrvatskoj. Eto, sam kaže da se to posvuda događa. Hiphoperski sroljo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije