Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Bošković u bolnici

“Sretan sam što sam živ, pijani vozač naletio je na mene sa 120 km na sat”

bošković
06.12.2009.
u 18:36

Robert je doživio težak potres mozga, izletio mu je disk na kralježnici, napuklo mu je rebro i iščašio je rame. Zbog teških ozljeda zadržan je u bolnici.

Bezbrižna vožnja preko Savskog mosta prema rotoru u petak oko 18 sati glumca Roberta Boškovića gotovo je stajala života

Naime, čekajući u koloni na Roberta je, kaže, brzinom od 120 km/h naletio muškarac koji je, kako je saznao od policijaca koji se došli na mjesto nesreće, bio pod utjecajem alkohola.

Robert je doživio težak potres mozga, izletio mu je disk na kralježnici, napuklo mu je rebro i iščašio je rame. Zbog teških ozljeda zadržan je u bolnici, no sretan je što je ostao živ.

- Autombil mi je potpuno uništen no to mi je sad najmanje važno. Od petka slavim novi rođendan - rekao nam je glumac.

Komentara 1

SK
Skipper
19:16 06.12.2009.

Kojim Savskim mostom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije