Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA HRVATSKE 2009.

Srednjoškolka Nevia Bagić nova Kraljica Hrvatske

Kraljica Hrvatske
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/15
06.12.2009.
u 14:07

Na 17. izboru za Kraljicu Hrvatske pobijedila je 17-godišnja srednjoškolka iz Zaprešića Nevia Bagić.

Nevia Begić, 17-godišnja srednjoškolka postala je nova Kraljica Hrvatske u 17. izboru koji je održan u sesvetskom hotelu Phoenix. Lentu je ljepotici predao Rikard Gumzej, vlasnik licence, a krunu Tina Katanić, bivša prva princeza izbora za Kraljicu Svijeta.

Prva princeza je Osječanka Sara Stjepanič, a druga Zaprešičanka Nikolina Bakmaz. Za Kraljicu šarma izabrana je Splićanka Natka Jakšić.

Program je vodila, a ujedno i pjevala neke svoje pjesme Vlatka Pokos, a u zabavnom programu još su nastupali Simona Gotovac, Leo, Marina Tomašević... Uoči samog proglašenja održana je mala modna revija Božene Martinčević, čiju je kreaciju "Hrvatica" nosila Tina Katanić na svjetskom izboru u Njemačkoj.

- Super smo zadovoljne priredbom i izabranom Kraljicom koja će sigurno dostojno predstavljati našu zemlju sljedeće godine na svjetskom izboru, rekle su Tamara Roglić i Sanja Bjedov-Popović, organizatorice ovogodišnjeg finala.

Na finalnoj večeri sudjelovao je 18 ljepotica, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:23 06.12.2009.

..bogami nije nesto narocito..lijepsa je moja zena..

OB
-obrisani-
14:36 06.12.2009.

Cak i ljepota je razlicit pojam u Hrvi i ostalom dijelu svijeta .... ajme!

JA
japa
16:21 06.12.2009.

okokučnopišalo kako si mogao a da nespomeneš Vlatku. Sve u svemu šuplje da šupljije nemože biti. A ćini mi se da nova kraljica ima i pravo Zaprešičko ime i prezime!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije