Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruća inspiracija

Severina: U seksi kombinezonu osjećam se poput šljakera

severina
Foto: Filip Brala/24 sata
1/2
07.11.2009.
u 16:30

– Ormar mi je pun njihovih kombinezona koje obožavam jer su jako udobni. Nisam pjevačica koja na koncertu može nastupati u haljini jer se bojim da ne bi sve ostalo na svome mjestu pa su zato ovi kombinezoni idealan izbor. U njima se osjećam odlično, poput pravog šljakera – kaže Seve.

Bila je to ljubav na prvi pogled – kad je prije dvije godine na modnoj reviji ugledala crveni kombinezon s potpisom ELFS-a, Severina je znala da će se taj izazovan komad odjeće jednom naći i na njezinu tijelu. Savršena prilika za to bilo je snimanje spota za pjesmu “Gas, gas” u kojem je pjevačica svojim seksi izgledom opčinila naciju. Od tada su Severina i ELFS-i još jače zapečatili svoju poslovnu suradnju, što se moglo i vidjeti na otvaranju prvog dućana modnog dvojca u petak u središtu Zagreba na kojem je pjevačica bila glavna zvijezda.

– Ormar mi je pun njihovih kombinezona koje obožavam jer su jako udobni. Nisam pjevačica koja na koncertu može nastupati u haljini jer se bojim da ne bi sve ostalo na svome mjestu pa su zato ovi kombinezoni idealan izbor. U njima se osjećam odlično, poput pravog šljakera – kaže Seve koja nam je također otkrila da joj je jedan od najomiljenijh, crni kombinezon, sašiven od svile, a ne od PVC-a kako svi misle.

Za ELFS-e, koji je već nekoliko godina odijevaju za nastupe i spotove, domaća modna ikona ima samo riječi hvale.

– Sviđa mi se njihova razigranost, imaju dar za materijale i boje – ističe lijepa pjevačica koja je, nakon nedavna koncerta u Beogradu, u subotu održala koncert i u Novom Sadu. No ona nije jedina osoba s domaće estrade koju je osvojio otkvačeni modni izražaj mladih dizajnera koji sebe vole nazivati Dolče i Gabana s Balkana.

– Franka Batelić također je naša vjerna klijentica– kaže Ivan Tandarić, jedan od polovice ELFS-a.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:18 07.11.2009.

Seve , Seve, ej moja lujko glupa. Kad se Ceca pojavi sa najnovijim albumom ti ces da budes zauvjek zaboravljena.

MO
moriturite
22:14 08.11.2009.

molim te nemoj vrijeđati šljakere.

Avatar punkufer
punkufer
12:10 10.11.2009.

Da li joj još uvijek država plaća doprinose?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije