Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revija UGG-ica

Seksi profesorica Mia Kovačić predstavila čizme koje nisu za zimu

'scena 29.09.2009.,Zagreb, Dom HDLU, Trg \\u009Ertava fasizma bb - Modna revija UGG cipela. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
30.09.2009.
u 21:01

"Agsice" su postale velika obitelj različitih vrsta, a nije im mogla odoljeti ni dama od koje to nismo očekivali: Sarah Jessica Parker, žrtva manolica iz "Seksa i grada".

Kad je 1978. Brian Smith iz Australije došao u Ameriku, ponio je sa sobom čizmice koje se ne mogu sviđati ni jednoj pravoj dami: klompaste, široke, bez peta, krznene. Činilo se da ih svatko može i kod kuće napraviti.

No kao i gumena čudovišta nazvana "čoksice", i te su se čizmice, nazvane "agsicama", već 1995. naveliko prodavale po svijetu, a 2003. proglašene su brendom godine. Preksinoć su UGG čizmice predstavljene u Hrvatskom domu likovnih umjetnika u Zagrebu.

Reviju divljeg tempa, tehnički odlično produciranu, vodila je Mia Kovačić u ulozi stroge modne učiteljice čiji su đaci bili Nered i Baby Dux. "Agsice" su u međuvremenu postale velika obitelj različitih vrsta, a nije im mogla odoljeti ni dama od koje to nismo očekivali: Sarah Jessica Parker, žrtva manolica iz "Seksa i grada".

Reviju omiljenih im čizmica došle su vidjeti i brojne domaće zvijezde. Tako su se u prvom redu natiskale voditeljica Nevena Rendeli, iskusna pjevačica Marija Husar, pjevačica u usponu Martina Vrbos te bivša glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika Iva Mia Erak.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
majazg
09:50 01.10.2009.

super mi je kako uvijek napisu tko je od \" zvijezda\" bio na reviji! kako ne razumijete da nas to nije briga, zanima nas kreator i odjeća a ne tko sjedi u prvom redu..totalni debilizam! Isto kao sa koncerta umjesto da pišete kakav je bio bend atmosfera i albumi vi pišete tko je skakao u kojem redu i tko je s kim došao…

MA
malicki
07:42 01.10.2009.

a ja mislila da se čizme zovu uggs, a gumene klompe crocs. čitaj ko što piše, ha? osim što u jednom slučaju ni to nije točno. ekselent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije