Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Savršena Hausbrandt kava donosi užitak okusa na sajam GAST i u vaš dom

Hausbrandt kava
17.02.2024.
u 07:45

Kava je više od samo napitka: ona je društveni ritual, povod za druženje, razgovor i povezivanje. Ispijanje kave s prijateljima ili kolegama često postaje trenutak dijeljenja misli, ideja i emocija. Zato je važno da svaki gutljaj pruža užitak, a Hausbrandt kave savršeni su izbor bez obzira volite li onu u kapsulama ili svježe mljevenu.

Poznati brand Hausbrandt odjekuje u svijetu kave od 1892. godine kada je osnivač, Herman Hausbrandt, započeo pržiti kavu u Trstu. Njegova strast prema kvaliteti i tradiciji živi i danas te se okrunila raznim priznanjima poput certifikata Accademie Patisserie Master i Accademia Veneziana del Caffe.

Usporite i vi užurbani gradski život uz šaroliku ponudu koja je prilagođena svakom ljubitelju kave. Za brzu pripremu kod kuće, tu su praktične Hausbrandt kapsule, kao i široka ponuda već mljevenih kava.

U Hausbrandt kavama možete uživati i u omiljenim cafe barovima koji mogu odabrati razne sorte kave u zrnu koja se svježe melje za onaj neponovljivi okus kojem ćete se vraćati. Kako bi cijeli doživljaj bio potpun, tvrtka Ribili koja je distributer ovog dragulja za HoReCa kanal, pobrinula se da možete uživati i u kvalitetnim čajevima Ronnefeldt te upotpuniti gastronomsko putovanje čokoladama Callebaut.

Istražite i vi ponudu Hausbrandt kave s tradicijom dugom čak 130 godina – od 23. do 25. veljače posjetite gastro sajam GAST 2024 u Areni Zagreb čiji ponosni partner je upravo Hausbrandt. Na sajmu možete isprobati Hausbrandt kave te se uvjeriti u visoku razinu poslovne inteligencije i efikasnosti tvrtke Ribili. Ukoliko ne stignete na sajam posjetite https://ribili.hr/katalog/hausbrandt-kava/.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije