Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Samo za one s oštrim vidom: Možete li u manje od 7 sekundi pronaći dijamantni prsten među pisanicama?

Jagran Josh
31.03.2024.
u 14:30

Testirajte svoj vid

Optičke iluzije su slike koje izazivaju našu percepciju i vizualne vještine. Ove iluzije pružaju duboke uvide u to kako naš mozak obrađuje te složene vizualne informacije. Osim toga, optičke iluzije tjeraju naš mozak i oči da rade u tandemu, što rezultira dobrom vježbom za njih, piše Jagran Josh.

 

Studije pokazuju da redovito prakticiranje optičkih iluzija ili sličnih vrsta izazova koji zahtijevaju logično i kritičko razmišljanje pomaže u jačanju vještina rješavanja problema. Zato isprobajte ovu slatku, uskrsnu iluziju i pokušajte pronaći dijamantni prsten među šarenim pisanicama. Rekord je 7 sekundi, možete li brže od toga? 

Foto: Jagran Josh

Ovo je jednostavan test vaših sposobnosti zapažanja. Ljudi koji mogu uočiti prsten unutar vremenskog ograničenja imaju najoštriji vid.Pažljivo provjerite sliku, skriva se tu negdje. Jeste li ga pronašli? 

Ako ipak niste, tu je rješenje. 

Foto: Jagran Josh

Jeste li ga pronašli sami ili ste ipak trebali pomoć? 

Znate li zašto se na Uskrs jedu jaja? Iza toga je dugogodišnja tradicija! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije